Happaz Catering
- Naam Happaz Catering
- Leerbedrijf ID 100625314
- KvK naam Happaz Catering
- KvK nummer 17201722
- KvK vestigingsnummer 000013376543
- Bedrijfsindeling Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment
- Telefoon +31736112350
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Happaz is een hip cateringbedrijf. Wij werken in een gezellig team in een ruim opgezette keuken. Onze focus gaat uit van werken met verse streekproducten en met heel veel aandacht voor smaak en presentatie. Met name verzorgen wij opdrachten in de culturele sector, bedrijven , scholen en de overheid.
- Informatie Leren & Werken Bij Happaz bereiden wij een grote verscheidenheid aan heerlijke hippe gerechten. Denk aan moderne lunches, diner buffetten, streetfood , crew catering en sitting dinners. Geen dag is hetzelfde. Je leert werken in een ruime keuken met moderne materialen en technieken, in een enthousiast gezellig team.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Happaz Catering
- Naam Happaz Catering
- Leerbedrijf ID 100625314
- KvK naam Happaz Catering
- KvK nummer 17201722
Erkenningen
Sector: Cross-over
niveau 3 / 22-1-2020
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid (B1-K2)
- Verzamelt klant-, product- en marktinformatie (B1-K2-W1)
- Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking (B1-K2-W2)
Verzorgen aangeleverd en af te leveren product (B1-K3)
- Draagt zorg voor ontvangst en bewaren van producten (B1-K3-W1)
- Draagt zorg voor het verzendklaar maken van producten (B1-K3-W2)
- Bewaakt planning (B1-K3-W3)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (B1-K3-W4)
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K4)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K4-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K4-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K4-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K4-W4)
Sector: Entree
niveau 1 / 1-2-2022
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 11-7-2019
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Happaz Catering
- Naam Happaz Catering
- Leerbedrijf ID 100625314
- KvK naam Happaz Catering
- KvK nummer 17201722
Contactpersonen (1)
-
Renske Stapper Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV