Het Uilenbos B.V.
- Naam Het Uilenbos B.V.
- Leerbedrijf ID 100419999
- KvK naam Het Uilenbos B.V.
- KvK nummer 64324435
- KvK vestigingsnummer 000033159327
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31318308533
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Het Uilenbos Het Uilenbos is een restaurant met groot terras, speeltuin & kinderboerderij. Op ons menu staan pannenkoeken volgens oud-Hollandse receptuur en diverse lunch- en hoofdgerechten. We hebben 3 zalen waar we veel bruiloften, recepties, vergaderingen en feesten en partijen organiseren. Daarnaast verzorgen we regelmatig de catering op locatie. Dit zijn vaak 3-4-5-6 gangen menu's.
- Informatie Leren & Werken Wanneer je bij Het Uilenbos komt werken, kom je in een team van ervaren horeca-professionals. Onze chef Tom heeft ervaring in verschillende soorten keukens en leidt al 4 jaar de Uilenbos keukenbrigade en heeft al diverse leerlingen opgeleid tot kok. Aan de voorkant werken 4 full-time medewerkers die bij elkaar goed zijn voor zo'n 75 jaar werkervaring in diverse horeca-bedrijven. Van sterrenrestaurants tot pannenkoekenhuizen en van kleine bruiloften tot grote evenementen! Kortom: voldoende kennis in huis om jou alle kneepjes van het vak te leren! Naast onze full-timers werken we met ongeveer 50 gedreven en gezellige parttimers.
Het Uilenbos B.V.
- Naam Het Uilenbos B.V.
- Leerbedrijf ID 100419999
- KvK naam Het Uilenbos B.V.
- KvK nummer 64324435
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Voert het accountmanagement uit en beheert relaties (P4-K1)
- Voert accountanalyses uit (P4-K1-W1)
- Stelt een accountplan op (P4-K1-W2)
- Coördineert het uitvoeren van een accountplan (P4-K1-W3)
- Evalueert een accountplan (P4-K1-W4)
- Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk (P4-K1-W5)
Voert een commercieel traject uit (P4-K2)
- Bereidt een commercieel traject voor (P4-K2-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P4-K2-W2)
- Voert een verkoopgesprek (P4-K2-W3)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P4-K2-W4)
- Verzorgt het interne ordertraject (P4-K2-W5)
- Voert aftersales uit (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- (Junior) accountmanager (25132)
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Commercieel medewerker (22164)
- Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO) (93801)
- Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel) (93802)
- Economie en administratie (79090)
- Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel) (94654)
- Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel) (94653)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Profileert zichzelf als ondernemer (B1-K1)
- Bereidt zich op ondernemen voor (B1-K1-W1)
- Onderzoekt de markt (B1-K1-W2)
- Ontwikkelt een ondernemersconcept (B1-K1-W3)
Ontwikkelt een business model (B1-K2)
- Selecteert het klantsegment en de waardepropositie van de onderneming (B1-K2-W1)
- Kiest de kanalen en klantrelaties van de onderneming (B1-K2-W2)
- Maakt een financieel plan voor de onderneming (B1-K2-W3)
- Kiest een vorm voor ondernemen (B1-K2-W4)
- Zet een zakelijk netwerk op (B1-K2-W5)
- Construeert een business model (B1-K2-W6)
Voert operationele processen in een handelsonderneming uit (B1-K3)
- Koopt producten in (B1-K3-W1)
- Verkoopt producten (B1-K3-W2)
- Voert logistieke processen uit (B1-K3-W3)
- Voert marketing- en communicatieprocessen uit (B1-K3-W4)
- Voert financiële en administratieve processen uit (B1-K3-W5)
- Maakt een operationeel plan voor de onderneming (B1-K3-W6)
Ontwikkelt zich in het ondernemen (B1-K4)
- Volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en de markt (B1-K4-W1)
- Reflecteert op de eigen werkzaamheden in relatie tot de ondernemersvaardigheden (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Ondernemer detailhandel (22147)
- Ondernemer detailhandel (90290)
- Ondernemer retail (25166)
- Ondernemerschap handel (23355)
- Ondernemerschap retail (23079)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Verzorgen dienstverlening/verkoop (P3-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P3-K1-W1)
- Levert diensten/verkoopt producten (P3-K1-W2)
- Behandelt klachten (P3-K1-W3)
- Bewaakt de voorraad (P3-K1-W4)
- Organiseert publieksgerichte activiteiten (P3-K1-W5)
Leiden bedrijf/afdeling/project (P3-K2)
- Maakt en bewaakt de planning en verdeelt het werk (P3-K2-W1)
- Begeleidt (nieuwe) medewerkers/vrijwilligers/stagiaires op vaktechnisch gebied (P3-K2-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (P3-K2-W3)
Beheerstaken uitvoeren (P3-K3)
- Stelt project-/afdelingsplan op (P3-K3-W1)
- Doet voorstellen voor inkoop producten/diensten (P3-K3-W2)
- Doet voorstellen voor marketingactiviteiten (P3-K3-W3)
- Registreert financiële gegevens en handelt nota's af (P3-K3-W4)
- Optimaliseert bedrijfsvoering (P3-K3-W5)
- Evalueert en/of ontwikkelt kwaliteitsbeleid (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Bedrijfsleider dierverzorging (25446)
- Bedrijfsleider dierverzorging (25539)
- Bedrijfsleider dierverzorging (25576)
- Dierenhouderij (Manager dierverzorging) (97053)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Gezelschapsdierenbranche (Ondernemer gezelschapsdieren) (97400)
- Ondernemer gezelschapsdieren (97790)
- Recreatiedieren (22235)
- Recreatiedieren (Ondernemer/manager recreatiedieren) (97730)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Uitvoeren algemene praktijkwerkzaamheden (P5-K1)
-
Niet uitvoerbaar: Beheert apotheek (P5-K1-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Beheert praktijkruimten en instrumenten (P5-K1-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verricht baliewerkzaamheden, inventariseert de zorgvraag en adviseert (P5-K1-W3)
- Voert publieksgerichte activiteiten uit (P5-K1-W4)
Verrichten paraveterinaire handelingen (P5-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Assisteert bij consulten (P5-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Assisteert bij operaties (P5-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Voert professionele gebitsreiniging uit (P5-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Verricht laboratorium werkzaamheden (P5-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Voert beeldvormende technieken uit of assisteert daarbij (P5-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Dierenartsassistent paraveterinair (25447)
- Dierenartsassistent paraveterinair (25540)
- Dierenartsassistent paraveterinair (25577)
- Dierenartsassistent paraveterinair (97590)
- Dierenassistent paraveterinair (97040)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Paraveterinaire ondersteuning (22238)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Ondersteunen dienstverlening/verkoop (P1-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P1-K1-W1)
- Informeert klanten/gasten (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent dierverzorging) (97471)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Dierverzorging/dierhouderij) (97021)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Dierverzorging 2 (22229)
- Gezelschapsdierenbranche (22236)
- Medewerker dierverzorging (25448)
- Medewerker dierverzorging (25580)
- Medewerker dierverzorging (97330)
- Paardensport (Begeleider paardensport II) (97220)
- Recreatiedieren (22235)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Verzorgen dienstverlening/verkoop (P2-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P2-K1-W1)
- Levert diensten/verkoopt producten (P2-K1-W2)
- Behandelt klachten (P2-K1-W3)
- Bewaakt de voorraad (P2-K1-W4)
- Voert publieksgerichte activiteiten uit (P2-K1-W5)
Begeleiden en voortgang bewaken (P2-K2)
- Begeleidt nieuwe medewerkers/vrijwilligers/stagiaires op vaktechnisch gebied (P2-K2-W1)
- Bewaakt de voortgang van het werk (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Dierverzorger (97360)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Dierverzorging 2 (22229)
- Dierverzorging 3/4 (Dierverzorger recreatiedieren) (97364)
- Gespecialiseerd dierverzorger (97070)
- Gespecialiseerd dierverzorger (Dierentrimmer) (97071)
- Gespecialiseerde dierverzorging gezelschapsdieren (22233)
- Gezelschapsdierenbranche (22236)
- Gezelschapsdierenbranche (Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren) (97410)
- Recreatiedieren (22235)
- Recreatiedieren (Dierverzorger recreatiedieren) (97720)
- Trimmer (97460)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25450)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25541)
- Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25579)
- Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren (97791)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Het Uilenbos B.V.
- Naam Het Uilenbos B.V.
- Leerbedrijf ID 100419999
- KvK naam Het Uilenbos B.V.
- KvK nummer 64324435
Contactpersonen (2)
-
Rosalie Kruijmer Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Manager / ondernemer horecaRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Leidinggevende bediening, Gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer
Leidinggevende bediening, Gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer -
Niels Vermeer Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Junior accountmanagerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenJunior accountmanager, Ondernemer handel
Ondernemer handel