Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- Naam Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- Leerbedrijf ID 100605982
- KvK naam Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- KvK nummer 57624615
- KvK vestigingsnummer 000027048519
- Bedrijfsindeling Groothandel in vlees en vleeswaren en in wild en gevogelte (niet levend)
- Telefoon +313186306257
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- Naam Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- Leerbedrijf ID 100605982
- KvK naam Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- KvK nummer 57624615
Erkenningen
Sector: Cross-over
niveau 3 / 27-10-2022
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid (B1-K2)
- Verzamelt klant-, product- en marktinformatie (B1-K2-W1)
- Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking (B1-K2-W2)
Verzorgen aangeleverd en af te leveren product (B1-K3)
- Draagt zorg voor ontvangst en bewaren van producten (B1-K3-W1)
- Draagt zorg voor het verzendklaar maken van producten (B1-K3-W2)
- Bewaakt planning (B1-K3-W3)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (B1-K3-W4)
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K4)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K4-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K4-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K4-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K4-W4)
niveau 4 / 27-10-2022
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Runt de vestiging (B1-K2)
- Voert vestigingsbeleid uit (B1-K2-W1)
- Beheert de goederenstroom (B1-K2-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W3)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K2-W4)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (B1-K2-W5)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (B1-K3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en vormt visie (B1-K3-W1)
- Analyseert toeleveranciers en afzetmarkt (B1-K3-W2)
- Adviseert over innovaties (B1-K3-W3)
- Vormt netwerken en maakt hier gebruik van (B1-K3-W4)
Bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K4)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces (B1-K4-W1)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K4-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K4-W3)
- Maakt presentatieplan (B1-K4-W4)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces (B1-K4-W5)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 4 / 5-12-2018
Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit (B1-K1)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop (B1-K1-W1)
- Maakt presentatieplan van versproducten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W3)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W4)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt (B1-K2)
- Bepaalt personeelsbeleid en voert uit (B1-K2-W1)
- Werft en begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
- Stuurt medewerkers en het team aan (B1-K2-W3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K2-W4)
- Onderhoudt contacten met externen (B1-K2-W5)
Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit (B1-K3)
- Bewaakt de financiële situatie van de onderneming (B1-K3-W1)
- Bepaalt marketingbeleid en voert uit (B1-K3-W2)
- Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende vers (22249)
- Leidinggevende vers (Ondernemer vers) (95610)
- Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel) (94750)
- Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij) (92940)
- Ondernemer vers (25420)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23165)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23287)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 24-11-2022
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en) (P2-K1)
- Plant de werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Coördineert het versverwerkingsproces (P2-K1-W2)
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid (P2-K2)
- Ondersteunt bij het analyseren van de markt (P2-K2-W1)
- Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Chef slagerij (91640)
- Leidinggevende vers (Chef vers) (95600)
- Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel) (94740)
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt) (94840)
- Vakbekwaam medewerker vers (25425)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist) (91634)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager) (91633)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 27-10-2022
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 27-10-2022
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- Naam Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- Leerbedrijf ID 100605982
- KvK naam Home Made Vleesspecialiteiten B.V.
- KvK nummer 57624615
Contactpersonen (1)
-
Eric ten Hove Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Ondernemer versRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenOndernemer vers, Food professional, Food specialist, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker vers
Food professional, Food specialist, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker vers