Hoogvliet Bakkerij
- Naam Hoogvliet Bakkerij
- Leerbedrijf ID 100437443
- KvK naam Hoogvliet Bakkerijen B.V.
- KvK nummer 28074743
- KvK vestigingsnummer 000016694945
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31102294080
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving In onze moderne bakkerij in Bleiswijk worden elke dag voor onze ruim 70 Hoogvliet supermarkten elke dag diverse soorten vers brood en broodjes gebakken. Hoogvliet is de enige supermarkt in Nederland die zich 'Warme bakker' mag noemen omdat we meerdere keren per dag brood bakken dat nog dezelfde dag in onze supermarkten te koop is. Verser kan de klant het brood niet kopen.
- Informatie Leren & Werken In onze bakkerij wordt in verschillende shifts gewerkt om het brood zo vers mogelijk aan de supermarkten te leveren. In overleg worden de werktijden voor je stage vastgesteld. We willen graag jongeren de gelegenheid geven om zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen in het mooie bakkersvak. We hebben daarom stagemogelijkheden voor zowel BOL- als BBL studenten. Meerdere stagiaires hebben gebruik gemaakt van onze stagemogelijkheden en hierdoor hun vakopleiding afgesloten. En uiteraard ontvang je een stagevergoeding.
- Informatie Student Voor meer informatie kun je contact opnemen met opleidingen@hoogvliet.com.
Hoogvliet Bakkerij
- Naam Hoogvliet Bakkerij
- Leerbedrijf ID 100437443
- KvK naam Hoogvliet Bakkerijen B.V.
- KvK nummer 28074743
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 2-12-2016
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
niveau 3 / 2-12-2016
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 3 / 5-12-2022
Inspecteert apparatuur, installaties en systemen (B1-K1)
- Bereidt inspectie van apparatuur, installaties en systemen voor (B1-K1-W1)
- Neemt voorzorgsmaatregelen voor de inspectiewerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Voert zintuiglijke inspectie uit aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K1-W3)
- Voert metingen en testen uit aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K1-W4)
- Stelt een eerste diagnose en rapporteert resultaten (B1-K1-W5)
- Rondt inspectiewerkzaamheden aan apparatuur, installaties en systemen af (B1-K1-W6)
Optimaliseert apparatuur, installaties en systemen en verhelpt storingen (B1-K2)
- Bereidt werkzaamheden voor, voor het verhelpen van storingen aan en optimaliseren van apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W1)
- Neemt voorzorgsmaatregelen voor het verhelpen van storingen aan en optimaliseren van apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W2)
- Demonteert, bewerkt, herstelt en monteert componenten van apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W3)
- Controleert en test uitgevoerde werkzaamheden aan apparatuur, installaties en systemen (B1-K2-W4)
- Levert apparatuur, installaties en systemen op (B1-K2-W5)
- Rondt de onderhouds- en modificatiewerkzaamheden af (B1-K2-W6)
Lokaliseert (enkelvoudige) storingen in het elektro-, meet- en regeltechnisch deel van apparatuur, installaties en systemen (P4-K1)
- Bereidt het lokaliseren van storingen aan het elektro-, meet- en regeltechnisch deel van apparatuur, installaties en systemen voor (P4-K1-W1)
- Lokaliseert en analyseert (enkelvoudige) storingen in het elektro-, meet- en regeltechnisch deel van apparatuur, installaties en systemen (P4-K1-W2)
- Voert eenvoudig afstel- en inregelwerk uit aan meet- en regeltechnische delen van systemen (P4-K1-W3)
- Begeleidt minder ervaren collega's (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Installeren (Installeren) (94280)
- Service apparatuur en installaties (22049)
- Service apparatuur en installaties (94320)
- Service apparatuur en installaties (94330)
- Service apparatuur en installaties (95470)
- Service apparatuur en installaties (Servicemonteur elektrotechniek) (94321)
- Service Elektrotechniek (Eerste monteur elektrotechniek) (92340)
- Service- en onderhoudstechniek (23122)
- Service- en onderhoudstechniek (23329)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 2 / 19-1-2019
Beheerst het productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Rondt productieproces af (B1-K1-W6)
Bewaakt het geautomatiseerde proces (P1-K1)
- Verricht metingen (P1-K1-W1)
- Regelt het geautomatiseerde proces (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Industriele processen (23129)
- Industriële processen (23305)
- Operator (22058)
- Operator (22226)
- Operator (22240)
- Operator (90310)
- Operator (Operator A) (90311)
- Operator (Operator textiel) (90314)
- Operator A (95758)
- Operator productietechniek (95759)
- Operator textiel (91290)
- Operator textiel (95760)
- Operator textiel (Operator textiel chemisch) (91291)
- Operator textiel (Operator textiel mechanisch) (91292)
- Procesoperator A (25337)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 3 / 19-1-2019
Beheerst het productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Rondt productieproces af (B1-K1-W6)
Bewaakt het geautomatiseerde proces (P3-K1)
- Verricht metingen (P3-K1-W1)
- Regelt het geautomatiseerde proces (P3-K1-W2)
- Optimaliseert proces en/of product (P3-K1-W3)
- Bewaakt planning (P3-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (22059)
- Allround operator (22227)
- Allround operator (22241)
- Allround operator (90010)
- Allround operator (Operator B) (90012)
- Allround operator (Specialist textiel) (90013)
- Allround operator (Specialist textiel) (90015)
- Industriele processen (23129)
- Industriële processen (23305)
- Operator B (95753)
- Procesoperator B (25338)
- Specialist textiel (92580)
- Specialist textiel (Specialist textiel chemisch) (92581)
- Specialist textiel (Specialist textiel mechanisch) (92582)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 3 / 8-6-2022
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 8-6-2022
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Hoogvliet Bakkerij
- Naam Hoogvliet Bakkerij
- Leerbedrijf ID 100437443
- KvK naam Hoogvliet Bakkerijen B.V.
- KvK nummer 28074743
Contactpersonen (1)
-
Gerald Willemsen Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniekRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker, Leidinggevende bakkerij, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie
Vakexpert voeding, technologie en techniek, Medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker, Leidinggevende bakkerij, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie