Ravioli Brothers
- Naam Ravioli Brothers
- Leerbedrijf ID 100728089
- KvK naam Ravioli Brothers Boutique Hotel & Restaurant
- KvK nummer 87246910
- KvK vestigingsnummer 000044845049
- Bedrijfsindeling Hotel-restaurants
- Telefoon +31612636921
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Ravioli Brothers The Hague City Centre is een klein familiebedrijf met vier luxe hotelkamers. Wij hebben een restaurant met 30 couverts binnen en 24 op het gezellige terras aan de Herengracht. We maken onze pasta’s zelf en alle gerechten worden zonder mise en place a la minute bereid. We hebben twee keukens, het pastalab en de hoofdkeuken die open is. We zijn sinds juni 2022 open en direct volgeboekt in hotel. Onze ambities zijn groot! En daar hebben we jullie bij nodig!
- Informatie Leren & Werken De eigenaren hebben naast horecaervaring ook in andere branches gewerkt en zijn ervan overtuigd dat talent (jong & oud) het geheim zijn tot blijvend succes van een onderneming. En hoe praktischer opgeleid hoe makkelijker de theorie volgt. Kortom eerst doen dan denken ipv andersom. Fouten maken hoort bij leren en wat is eigenlijk fout? Kortom wil jij bouwen aan jezelf en aan onze ambities. Join the team!
- Informatie Student Exclusieve hotelpartner Booking.com Exclusieve restaurantpartner The Fork/ Michelin Lid van KHN Oriëntatie op lidmaatschap Relais & Chateaux Ambitie voor Bib Gourmand waardering Groeiplannen voor nieuwe vestigingen en ontwikkeling business to business aanbod verse pasta’s
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Ravioli Brothers
- Naam Ravioli Brothers
- Leerbedrijf ID 100728089
- KvK naam Ravioli Brothers Boutique Hotel & Restaurant
- KvK nummer 87246910
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 24-8-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 24-8-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Ravioli Brothers
- Naam Ravioli Brothers
- Leerbedrijf ID 100728089
- KvK naam Ravioli Brothers Boutique Hotel & Restaurant
- KvK nummer 87246910
Contactpersonen (1)
-
Michiel van Helvert MBA, BA, GMP Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Kok
Kok