Innovation In Food BV / Cley Distillery
- Naam Innovation In Food BV / Cley Distillery
- Leerbedrijf ID 100736941
- KvK naam Innovation In Food Holding B.V.
- KvK nummer 27321046
- KvK vestigingsnummer 000002606224
- Bedrijfsindeling Financiële holdings
- Telefoon +31628441558
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Innovation In Food BV / Cley Distillery
- Naam Innovation In Food BV / Cley Distillery
- Leerbedrijf ID 100736941
- KvK naam Innovation In Food Holding B.V.
- KvK nummer 27321046
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 4 / 3-1-2023
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Innovation In Food BV / Cley Distillery
- Naam Innovation In Food BV / Cley Distillery
- Leerbedrijf ID 100736941
- KvK naam Innovation In Food Holding B.V.
- KvK nummer 27321046
Contactpersonen (1)
-
Paul den Dulk Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkelingRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling