Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V.
- Naam Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V.
- Leerbedrijf ID 100460579
- KvK naam Jeurgens Banket-, Biscuit en Chocoladefabriek B.V.
- KvK nummer 17062791
- KvK vestigingsnummer 000019837925
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van beschuit en koekjes en van ander houdbaar banketbakkerswerk
- Telefoon +31492382228
- Bedrijfsgrootte 51 tot en met 100 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Jeurgens BV is sinds haar oprichting in 1921 al generaties lang een zelfstandig familiebedrijf en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke producent van kwalitatief hoogwaardige koek-, biscuit- en meringue producten.
- Informatie Leren & Werken de meeste studenten die we aannemen gaan de techniek kant op. onze techniek hier is zelf ontwikkeld de studenten worden begeleid bij alle voorkomende werkzaamheden in ons machinepark.
- Informatie Student wij zoeken studenten die goed gemotiveerd zijn en een leergierige instelling hebben. wij zijn voornamelijk in contact met het studentenbureau en verschillende roc's in de buurt.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V.
- Naam Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V.
- Leerbedrijf ID 100460579
- KvK naam Jeurgens Banket-, Biscuit en Chocoladefabriek B.V.
- KvK nummer 17062791
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 3 / 13-6-2024
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 13-6-2024
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 13-6-2024
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V.
- Naam Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V.
- Leerbedrijf ID 100460579
- KvK naam Jeurgens Banket-, Biscuit en Chocoladefabriek B.V.
- KvK nummer 17062791
Contactpersonen (1)
-
Vivian Gerrits-Kleijngeld Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV