Kaai 13
- Naam Kaai 13
- Leerbedrijf ID 100496679
- KvK naam Johansson Horeca B.V.
- KvK nummer 71431055
- KvK vestigingsnummer 000039616991
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31702505860
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Geopend op 5 Oktober 2018 aan de Dunne Bierkade op nummer 13 waar de naam Kaai 13 vandaan komt. Jazz aan de gracht, oester maandagen en cocktail (-donderdag-) avonden. Een nieuwe aangebouwde serre voor mogelijkheden zoals private dining, vergaderingen of borrels. Ook hebben we een gezellig terras aan de voor en waterkant met heaters en dekens. Wij zijn geopend voor lunch, borrel en diner 7 dagen in de week van 11 tot 24 uur.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Kaai 13
- Naam Kaai 13
- Leerbedrijf ID 100496679
- KvK naam Johansson Horeca B.V.
- KvK nummer 71431055
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Kaai 13
- Naam Kaai 13
- Leerbedrijf ID 100496679
- KvK naam Johansson Horeca B.V.
- KvK nummer 71431055
Contactpersonen (1)
-
Jerry Johansson Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Zelfstandig werkend kok, Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie