Kampkuiper Bistro- Party & Catering
- Naam Kampkuiper Bistro- Party & Catering
- Leerbedrijf ID 100142367
- KvK naam Kampkuiper Bistro & Catering B.V.
- KvK nummer 73647225
- KvK vestigingsnummer 000002147815
- Bedrijfsindeling Eventcatering
- Telefoon +31546629962
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 5
Organisatieprofiel
- Informatie Student Werken in een team met gemotiveerde enthiousaste collega's. Door de diversiteit aan werk kun je op alle gebieden, zowel a la carte koken en bedienen, als feesten begeleiden maar ook serveren in de Bistro, binnen 1 bedrijf.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Kampkuiper Bistro- Party & Catering
- Naam Kampkuiper Bistro- Party & Catering
- Leerbedrijf ID 100142367
- KvK naam Kampkuiper Bistro & Catering B.V.
- KvK nummer 73647225
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Transport, scheepvaart en logistiek
Goederen/producten ontvangen en opslaan (B1-K1)
- Lost en controleert goederen/producten (B1-K1-W1)
- Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op (B1-K1-W2)
Orders verzamelen en goederen/producten bewerken (B1-K2)
- Verzamelt en controleert orders (B1-K2-W1)
- Voert VAL-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen (B1-K2-W3)
- Rondt het verzamelen van orders af (B1-K2-W4)
Goederen/producten verzenden (B1-K3)
- Maakt goederen/producten verzendklaar (B1-K3-W1)
- Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten (B1-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek (23143)
- Logistiek (23309)
- Logistiek medewerker (22140)
- Logistiek medewerker (25371)
- Logistiek medewerker (90250)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker balieshopmedewerker) (90251)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker confectie- en textielbranche) LIFTgroup (90256)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker groothandel) (90257)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker KC Handel) (90252)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker Mobiliteitsbranche) (90253)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker VTL) (90255)
- Logistiek medewerker houthandel (93580)
- Logistiek medewerker houthandel (95756)
- Logistiek vakman (22026)
- Logistiek vakman (22210)
- Logistiek vakman (22242)
- Logistiek vakman (95330)
- Logistiek vakman (97760)
- Logistiek vakman (Logistiek medewerker houthandel) (95331)
- Parts-/baliemedewerker (25373)
- Transport, scheepvaart en logistiek (79070)
Houdt toezicht op het logistieke proces en transport (B1-K1)
- Brengt de ketenlogistiek in kaart (B1-K1-W1)
- Bewaakt het logistieke proces en transport (B1-K1-W2)
- Handelt bij problemen en incidenten in het logistieke proces en transport (B1-K1-W3)
- Levert input voor het financiële beleid (B1-K1-W4)
Levert een bijdrage aan het optimaliseren van het logistieke proces (B1-K2)
Niet uitvoerbaar: Organiseert en begeleidt werkoverleg (B1-K2-W1)
Niet uitvoerbaar: Doet verbetervoorstellen voor het logistieke proces (B1-K2-W2)
Onderhoudt zakelijke relaties en werkt klantvragen uit (B1-K3)
Niet uitvoerbaar: Beheert relaties (B1-K3-W1)
Niet uitvoerbaar: Werkt klantvragen uit tot een voorstel (B1-K3-W2)
Ondersteunt bij de uitvoering van het personeelsbeleid (B1-K4)
Niet uitvoerbaar: Adviseert over de personeelsbehoefte (B1-K4-W1)
Niet uitvoerbaar: Assisteert bij de werving en selectie van medewerkers (B1-K4-W2)
Niet uitvoerbaar: Begeleidt medewerkers (B1-K4-W3)
Plant en organiseert het logistieke proces (P2-K1)
- Maakt een planning en organiseert het logistieke proces (P2-K1-W1)
- Draagt zorg voor onderhoud en vervanging van materiaal en materieel in een opslagomgeving (P2-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek medewerker houthandel (Meewerkend leidinggevende logistiek houthandel) (94640)
- Logistiek supervisor (22139)
- Logistiek supervisor (25388)
- Logistiek supervisor (90210)
- Logistiek supervisor (Logistiek supervisor confectie- en textielbranche) LIFTgroup (90214)
- Logistiek supervisor (Logistiek supervisor Innovam) (90215)
- Logistiek supervisor (Logistiek supervisor KC Handel) (90211)
- Logistiek supervisor (Logistiek supervisor KC Handel) (90216)
- Logistiek supervisor (Logistiek Supervisor Mobiliteitsbranche ) (90212)
- Logistiek supervisor (Logistiek supervisor VTL) (90213)
- Logistiek supervisor (Logistiek supervisor VTL) (90217)
- Logistiek vakman (Meewerkend leidinggevende logistiek houthandel) (95350)
- Management transport en logistiek (23310)
- Meewerkend leidinggevende logistiek houthandel (95757)
- Supervisors logistiek (23152)
- Transport, scheepvaart en logistiek (79070)
Kampkuiper Bistro- Party & Catering
- Naam Kampkuiper Bistro- Party & Catering
- Leerbedrijf ID 100142367
- KvK naam Kampkuiper Bistro & Catering B.V.
- KvK nummer 73647225
Contactpersonen (3)
- Gerard Kampkuiper Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca - Philip Kampkuiper Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Manager / ondernemer horecaRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie - Eric van de Weer Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Logistiek medewerkerRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenLogistiek medewerker, Logistiek supervisor
Logistiek supervisor