zoekresultaten
Stages zoeken Stages KOECK KOECK Naam KOECK Leerbedrijf ID 100160005 KvK naam De Korenmolen KvK nummer 10018094 KvK vestigingsnummer 000044439393 Bedrijfsindeling Restaurants Telefoon +31487542610 Totale capaciteit 6 Stage/bbl overeenkomsten - Organisatieprofiel Omschrijving KOECK is een trendy en sfeervol Pannenkoekenrestaurant waar kwaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan. Gelegen aan het water, bieden wij een unieke plek waar studenten kunnen leren en groeien in de keuken en bediening. Hier krijg je de kans om in een dynamische werkomgeving praktijkervaring op te doen en je horecavaardigheden te ontwikkelen. Of je nu achter de pannen staat of de gasten van een topservice voorziet, bij KOECK ben je verzekerd van een leerzame en gezellige stage Informatie Leren & Werken Bij KOECK zijn we trots op onze status als erkend leerbedrijf! Hier krijg je de kans om te leren in een professionele en dynamische omgeving, waar de focus ligt op keuken en bediening. Of je nu leert koken, gerechten bereiden of gastvrijheid in de bediening biedt, onze ervaren begeleiders staan voor je klaar om je te ondersteunen in je ontwikkeling. Met persoonlijke coaching en een praktijkgerichte benadering zorgen we ervoor dat je de vaardigheden opdoet die je nodig hebt voor een succesvolle carrière in de horeca. Start jouw leertraject bij KOECK en ontdek wat het betekent om écht gastvrij te zijn! Informatie Student KOECK is een gastvrij horecabedrijf in Appeltern, gelegen aan het water, waar beleving en kwaliteit centraal staan. Met een gezellig restaurant, terras en diverse evenementen is KOECK de ideale plek om praktijkervaring op te doen. Zoek je een uitdagende stage in de horeca? Bij KOECK leer je alles over gastvrijheid, service en teamwork, terwijl je werkt in een dynamische en professionele omgeving!
Organisatie kenmerken
Mogelijkheden voor zij-instromers
zoekresultaten
Stages zoeken Stages KOECK KOECK Naam KOECK Leerbedrijf ID 100160005 KvK naam De Korenmolen KvK nummer 10018094 Erkenningen Sector: Horeca en bakkerij
Gastheer / -vrouw (25168)
niveau 2 / 21-2-2025 Werkt in de bediening (B1-K1) Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1) Werkt met de kassa (B1-K1-W10) Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2) Ontvangt gasten (B1-K1-W3) Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4) Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5) Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6) Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7) Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8) Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9) Bewaakt de voorraad (B1-K2) Controleert de voorraad (B1-K2-W1) Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2) Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3) Equivalenten van deze opleiding Bediening (23081) Horeca en bakkerij (79120) Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740) Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750) Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751) Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741) Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742) Medewerker bediening/cafe-bar (94150) Medewerker bediening/cafe-bar (94160) Medewerker bediening/café-bar (22178) Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151) Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Kok (25180)
niveau 2 / 21-2-2025 Bereidt gerechten (B1-K1) Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1) Maakt mise en place (B1-K1-W2) Past recepten aan (B1-K1-W3) Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4) Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5) Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6) Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7) Beheert keukenvoorraden (B1-K2) Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1) Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2) Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3) Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4) Equivalenten van deze opleiding Horeca en bakkerij (79120) Keuken (23085) Kok (22177) Kok (90760) Kok (95100)
Leidinggevende bediening (25170)
niveau 4 / 21-2-2025 Werkt in de bediening (B1-K1) Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1) Werkt met de kassa (B1-K1-W10) Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2) Ontvangt gasten (B1-K1-W3) Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4) Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5) Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6) Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7) Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8) Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9) Bewaakt de voorraad (B1-K2) Controleert de voorraad (B1-K2-W1) Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2) Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3) Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1) Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1) Bestelt de voorraad (P4-K1-W2) Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3) Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4) Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2) Verzamelt informatie (P4-K2-W1) Stelt de menukaart op (P4-K2-W2) Selecteert dranken (P4-K2-W3) Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4) Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5) Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3) Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1) Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2) Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3) Begroot financiën (P4-K3-W4) Bewaakt financiën (P4-K3-W5) Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6) Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7) Equivalenten van deze opleiding Bediening (23081) Horeca en bakkerij (79120) Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680) Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686) Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689) Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750) Medewerker bediening/cafe-bar (94150) Medewerker bediening/cafe-bar (94160) Medewerker bediening/café-bar (22178) Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Leidinggevende keuken (25181)
niveau 4 / 21-2-2025 Bereidt gerechten (B1-K1) Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1) Maakt mise en place (B1-K1-W2) Past recepten aan (B1-K1-W3) Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4) Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5) Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6) Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7) Beheert keukenvoorraden (B1-K2) Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1) Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2) Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3) Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4) Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1) Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1) Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2) Stelt de menukaart op (P4-K1-W3) Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4) Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5) Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2) Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1) Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2) Begroot financiën (P4-K2-W3) Bewaakt financiën (P4-K2-W4) Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5) Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6) Equivalenten van deze opleiding Horeca en bakkerij (79120) Keuken (23085) Kok (22177) Kok (95100) Kok (Leidinggevende keuken) (93360) Kok (Leidinggevende keuken) (95102) Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
Manager / ondernemer horeca (25184)
Niet alle werkprocessen zijn uitvoerbaar
niveau 4 / 21-2-2025 Onderneemt (B1-K1) Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1) Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2) Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3) Maakt marktanalyse (B1-K1-W4) Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5) Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6) Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7) Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2) Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1) Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2) Begroot financiën (B1-K2-W3) Bewaakt financiën (B1-K2-W4) Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5) Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6) Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1) Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1) Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2) Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3) Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4) Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5) Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2) Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1) Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2) Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3) Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4) Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5) Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6) Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7) Equivalenten van deze opleiding Horeca en bakkerij (79120) Ondernemer horeca/bakkerij (22179) Ondernemer horeca/bakkerij (23087) Ondernemer horeca/bakkerij (90300) Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw (25171)
niveau 3 / 21-2-2025 Werkt in de bediening (B1-K1) Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1) Werkt met de kassa (B1-K1-W10) Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2) Ontvangt gasten (B1-K1-W3) Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4) Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5) Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6) Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7) Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8) Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9) Bewaakt de voorraad (B1-K2) Controleert de voorraad (B1-K2-W1) Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2) Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3) Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1) Bestelt de voorraad (P2-K1-W1) Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2) Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3) Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2) Verzamelt informatie (P2-K2-W1) Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2) Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3) Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1) Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2) Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3) Equivalenten van deze opleiding Bediening (23081) Horeca en bakkerij (79120) Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750) Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752) Medewerker bediening/cafe-bar (94150) Medewerker bediening/cafe-bar (94160) Medewerker bediening/café-bar (22178) Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152) Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Zelfstandig werkend kok (25182)
niveau 3 / 21-2-2025 Bereidt gerechten (B1-K1) Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1) Maakt mise en place (B1-K1-W2) Past recepten aan (B1-K1-W3) Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4) Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5) Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6) Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7) Beheert keukenvoorraden (B1-K2) Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1) Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2) Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3) Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4) Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1) Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1) Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2) Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3) Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4) Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2) Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1) Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2) Equivalenten van deze opleiding Horeca en bakkerij (79120) Keuken (23085) Kok (22177) Kok (90770) Kok (94950) Kok (95100) Kok (Instellingskok) (90771) Kok (Instellingskok) (94951) Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772) Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952) Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)