Lazzarella
- Naam Lazzarella
- Leerbedrijf ID 100677904
- KvK naam M&L italian b.v.
- KvK nummer 76760162
- KvK vestigingsnummer 000044513607
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31623788056
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Lazzarella cucina mobile – Live Italiaanse catering Lazzarella, dé Italiaanse cateraar voor jouw bruiloft, evenement, personeelsfeest of feest! Uit passie ontstaan en daarmee blijven we ontwikkelen. Zo maken we bijvoorbeeld onze Napolitaanse pizza’s op basis van zuurdesem (wat we elke dag opnieuw voeden). Officieel Erkend door de AVPN – oftewel hét Napolitaanse keurmerk van de wereld! Bij ons staan kwaliteit, ambacht en gezelligheid op de eerste plaats. Met onze catering brengen we dan ook het Italiaanse feestje naar jou toe. We kunnen je feest van A-Z regelen met onze samenwerking met o.a. Bowwer. Voor zowel grote als kleine groepen, we vinden dat iedereen onze pizza’s en pasta moet proeven! Daarnaast hebben we een eigen pizzeria gevestigd in Erp, waar wij onze gasten kunnen voorzien van heerlijke pizza’s, hiernaast bieden we ook een bezorgservice aan. Naast onze catering en pizzeria geven we ook pizzaworkshops en cursussen, zowel op locatie als in onze eigen pizzaschool. We verkopen ook onze pizzabollen voor thuis of horeca.
- Informatie Leren & Werken Lazzarella is een jonge en groeiende organisatie. Het werken bij Lazzarella is erg divers, onze gasten kunnen namelijk kiezen uit dineren in onze Pizzeria, het volgen van een workshop of het afnemen van een volledig verzorgde Italiaanse catering met een live keuken. Doordat ons aanbod breed is, is er veel te leren binnen de organisatie. Van het runnen van een pizzeria, het volledig voorbereiden van de cateringen, het aansturen en opleiden van de cateringmedewerkers. Het verzorgen van de cateringen op locaties door heel Nederland en België. De sales/ markerting kant die komt kijken bij het verkopen van de cateringen. Maar ook het verzorgen van een workshop. Bij Lazzarella ga je werken met zorgvuldig geselecteerde producten uit Napels en Italië. Deze producten zorgen ervoor dat elke hap ene ware smaakbeleving is. Doordat Lazzarella een jonge organisatie is, geven wij jonge talenten de kans zich te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. Naast dat de studenten alles te weten komen over de Italiaanse keuken en ´La dolce vita´. zou het mooi zijn als er vanuit de stageplaatsen een lange samenwerking kan ontstaan tussen Lazzarella en de student.
Lazzarella
- Naam Lazzarella
- Leerbedrijf ID 100677904
- KvK naam M&L italian b.v.
- KvK nummer 76760162
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Lazzarella
- Naam Lazzarella
- Leerbedrijf ID 100677904
- KvK naam M&L italian b.v.
- KvK nummer 76760162
Contactpersonen (2)
-
Joep Tiebosch Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Robin van de Wijgert Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Manager / ondernemer horecaRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer
Meewerkend horeca ondernemer