Leger des Heils Regio Rijnmond Zuid West 50|50 Food
- Naam Leger des Heils Regio Rijnmond Zuid West 50|50 Food
- Leerbedrijf ID 100147675
- KvK naam Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg
- KvK nummer 41208154
- KvK vestigingsnummer 000051333171
- Bedrijfsindeling Maatschappelijk werk
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Onder de overkoepelende naam 50|50 Workcenter biedt het Maatschappelijk Centrum Leger des Heils Rotterdam e.o. (MCR) een breed scala aan activeringstrajecten en werkervaringsplaatsen voor deelnemers die op één of andere wijze verbonden zijn aan het MCR. Door een zinvolle dagbesteding wordt de afstand tot de arbeidsmarkt verkleind. Afdelingen die behoren tot het Workcenter zijn bijvoorbeeld: 50|50 Wood, 50|50 Food, 50|50 Tech, 50|50 Green en 50|50 (Budget)Store. 50|50 Food is het leer-werkbedrijf van het Leger des Heils Maatschappelijk Centrum. Samen met 50|50 Workcenter en de 50|50 Store bieden wij inspirerend werk, begeleiding hierin, opleidingen en arbeidsre-integratie voor deelnemers die op één of andere wijze met het LdH verbonden zijn en een indicatie met dagbesteding hebben. De deelnemers kunnen eea navragen bij hun persoonlijk begeleider. De keuken van 50|50 Food biedt dus dagbestedingsplaatsen en leer-werktrajecten aan deelnemers. 50|50 biedt een veilige omgeving aan deelnemers om te wennen aan een professionele werkomgeving. Er wordt gekeken naar talenten en mogelijkheden, het leren van vakvaardigheden en het werken in een team. Er kan een vakgerichte opleiding worden gevolgd tot bijvoorbeeld food-operator of basis-kok op MBO 1 of 2 niveau.
Leger des Heils Regio Rijnmond Zuid West 50|50 Food
- Naam Leger des Heils Regio Rijnmond Zuid West 50|50 Food
- Leerbedrijf ID 100147675
- KvK naam Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg
- KvK nummer 41208154
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 15-7-2014
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 26-10-2005
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 26-11-2018
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces uitvoeren (P1-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P1-K1-W1)
- Bedient productieapparatuur (P1-K1-W2)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding en technologie (25460)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 26-11-2018
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Leger des Heils Regio Rijnmond Zuid West 50|50 Food
- Naam Leger des Heils Regio Rijnmond Zuid West 50|50 Food
- Leerbedrijf ID 100147675
- KvK naam Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg
- KvK nummer 41208154
Contactpersonen (1)
-
Paul van Citteren Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Medewerker voeding, technologie en techniek, Assistent dienstverlening, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakexpert voeding, technologie en techniek
Zelfstandig werkend kok, Medewerker voeding, technologie en techniek, Assistent dienstverlening, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakexpert voeding, technologie en techniek