Milachocolata
- Naam Milachocolata
- Leerbedrijf ID 100673482
- KvK naam Milachocolata
- KvK nummer 56379951
- KvK vestigingsnummer 000025938401
- Bedrijfsindeling Detailhandel via postorder en internet in voedingsmiddelen en drogisterijwaren
- Telefoon +31641418073
- Bedrijfsgrootte zzp'er/1 medewerker
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Bij Milachocolata zijn wij een creatieve, dynamische, sociaal verantwoord bedrijf die van een eerlijke Belgische chocolade de meest unieke chocolade producten maakt. Je vindt onze chocoladeproducten in diverse verkooppunten in Nederland, maar ook in het buitenland timmeren we flink aan de weg. Als je bij ons werkt, kun je echt het verschil maken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Je helpt om een heel nieuw merk te bouwen met world wide ambities.
- Informatie Leren & Werken Wil jij een stageplek bij een creatieve, dynamische en sociaal verantwoord bedrijf waar je studiegenoten jaloers van worden? Bij Milachocolata bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Als je bij ons werkt, kun je echt het verschil maken in een dynamische en ambitieuze bedrijf. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Je krijgt de kans om Milachocolata (inter)nationaal verder uit te helpen rollen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Iedereen is erop gericht om te groeien en om ervoor te zorgen dat meer mensen een voor zichzelf durven te kiezen en hun super me-time-moment kunnen creëren met onze chocolade. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Je helpt om een heel nieuw merk te bouwen met world wide ambities.
- Informatie Student Wij bieden een uitdagende functie bij een snelgroeiend en authentiek bedrijf in de chocoladebranche • Een plekje binnen een jong en enthousiast team • Veel vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Milachocolata
- Naam Milachocolata
- Leerbedrijf ID 100673482
- KvK naam Milachocolata
- KvK nummer 56379951
Erkenningen
Sector: Cross-over
niveau 3 / 2-7-2021
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid (B1-K2)
- Verzamelt klant-, product- en marktinformatie (B1-K2-W1)
- Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking (B1-K2-W2)
Verzorgen aangeleverd en af te leveren product (B1-K3)
- Draagt zorg voor ontvangst en bewaren van producten (B1-K3-W1)
- Draagt zorg voor het verzendklaar maken van producten (B1-K3-W2)
- Bewaakt planning (B1-K3-W3)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (B1-K3-W4)
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K4)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K4-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K4-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K4-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K4-W4)
niveau 4 / 2-7-2021
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Runt de vestiging (B1-K2)
- Voert vestigingsbeleid uit (B1-K2-W1)
- Beheert de goederenstroom (B1-K2-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W3)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K2-W4)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (B1-K2-W5)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (B1-K3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en vormt visie (B1-K3-W1)
- Analyseert toeleveranciers en afzetmarkt (B1-K3-W2)
- Adviseert over innovaties (B1-K3-W3)
- Vormt netwerken en maakt hier gebruik van (B1-K3-W4)
Bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K4)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces (B1-K4-W1)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K4-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K4-W3)
- Maakt presentatieplan (B1-K4-W4)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces (B1-K4-W5)
Sector: Economie en administratie
niveau 4 / 5-7-2021
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 3-2-2021
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
Milachocolata
- Naam Milachocolata
- Leerbedrijf ID 100673482
- KvK naam Milachocolata
- KvK nummer 56379951
Contactpersonen (1)
-
Anna Hajrapetian Contactpersoon BPV, Praktijkopleider PatissierRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenPatissier, Marketing & Communication Specialist, Food professional, Food specialist, Retailmedewerker, Junior manager internationale handel
Marketing & Communication Specialist, Food professional, Food specialist, Retailmedewerker, Junior manager internationale handel