Muifel bierbrouwerij
- Naam Muifel bierbrouwerij
- Leerbedrijf ID 100631176
- KvK naam Muifelbrouwerij
- KvK nummer 70805245
- KvK vestigingsnummer 000008590567
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van bier
- Telefoon +31640560581
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving "Proefbare topkwaliteit, gebrouwen voor en door liefhebbers" Onze missie zetten wij kracht bij door te werken met een gepassioneerd team bestaande uit liefhebbers. Ieder van ons is doorgegroeid van hobbyist tot professional. Oprichter Martin Ostendorf heeft een scheikundige achtergrond. Dit in combinatie met zijn jarenlange ervaring als brouwer, zorgt ervoor dat onze bieren in een goed beheerst ambachtelijk proces worden geproduceerd. En dat proef je terug in ieder bier. Bovendien is er binnen de organisatie van productie tot zelfs na de consumptie aandacht voor een deugdzaam en duurzaam karakter. Zo werken wij met een aardgas-vrij productieproces, en gebruiken we statiegeldflessen, die het milieu minder belasten dan de veelgebruikte one-way flessen.
- Informatie Leren & Werken Samen met de hoofdbrouwer loop je mee in het hele productieproces. Je leert hoe van verschillende grondstoffen bier gemaakt wordt in onze installatie, hoe de vergisting verloopt en hoe het product uiteindelijk in de fles beland. Je zult alle facetten van ons bedrijf leren kennen gedurende je stageperiode. Brouwen, filtratie, afvullen, etiketteren en eventueel logistiek. We hebben al heel wat stagiaires mogen begeleiden de afgelopen jaren, voornamelijk vanuit voedingsmiddelen technologie. De hoofdbrouwer (Nina Adolfse) en baas (Martin Ostendorf) vinden het erg leuk om met verschillende soorten stagiaires samen te werken en vinden het het leukst om met hun enthousiasme over speciaalbier en het werken in een brouwerij, anderen ook enthousiast te maken.
- Informatie Student We zoeken een stagiair die meeloopt in het productieproces. We hebben helaas geen plaats voor iemand die bijvoorbeeld een stage zoekt in het Sales gedeelte van het bedrijf. De brouwerij bevindt zich op 10 minuten fietsafstand van station Oss. Helaas stoppen er in de omgeving geen bussen o.i.d. We zouden eventueel een leenfiets kunnen regelen voor je. Ook kun je natuurlijk met de auto, maar dan is het proeven van een lekker glas speciaal bier op vrijdag natuurlijk lastiger.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Muifel bierbrouwerij
- Naam Muifel bierbrouwerij
- Leerbedrijf ID 100631176
- KvK naam Muifelbrouwerij
- KvK nummer 70805245
Erkenningen
Sector: Cross-over
niveau 3 / 25-5-2021
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid (B1-K2)
- Verzamelt klant-, product- en marktinformatie (B1-K2-W1)
- Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking (B1-K2-W2)
Verzorgen aangeleverd en af te leveren product (B1-K3)
- Draagt zorg voor ontvangst en bewaren van producten (B1-K3-W1)
- Draagt zorg voor het verzendklaar maken van producten (B1-K3-W2)
- Bewaakt planning (B1-K3-W3)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (B1-K3-W4)
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K4)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K4-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K4-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K4-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K4-W4)
niveau 4 / 25-5-2021
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Runt de vestiging (B1-K2)
- Voert vestigingsbeleid uit (B1-K2-W1)
- Beheert de goederenstroom (B1-K2-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W3)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K2-W4)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (B1-K2-W5)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (B1-K3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en vormt visie (B1-K3-W1)
- Analyseert toeleveranciers en afzetmarkt (B1-K3-W2)
- Adviseert over innovaties (B1-K3-W3)
- Vormt netwerken en maakt hier gebruik van (B1-K3-W4)
Bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K4)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces (B1-K4-W1)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K4-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K4-W3)
- Maakt presentatieplan (B1-K4-W4)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces (B1-K4-W5)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 11-1-2021
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 3 / 13-9-2019
Beheerst het productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Rondt productieproces af (B1-K1-W6)
Bewaakt het geautomatiseerde proces (P3-K1)
- Verricht metingen (P3-K1-W1)
- Regelt het geautomatiseerde proces (P3-K1-W2)
- Optimaliseert proces en/of product (P3-K1-W3)
- Bewaakt planning (P3-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (22059)
- Allround operator (22227)
- Allround operator (22241)
- Allround operator (90010)
- Allround operator (Operator B) (90012)
- Allround operator (Specialist textiel) (90013)
- Allround operator (Specialist textiel) (90015)
- Industriele processen (23129)
- Industriële processen (23305)
- Operator B (95753)
- Procesoperator B (25338)
- Specialist textiel (92580)
- Specialist textiel (Specialist textiel chemisch) (92581)
- Specialist textiel (Specialist textiel mechanisch) (92582)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 3 / 13-9-2019
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 1-10-2020
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 31-8-2020
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Muifel bierbrouwerij
- Naam Muifel bierbrouwerij
- Leerbedrijf ID 100631176
- KvK naam Muifelbrouwerij
- KvK nummer 70805245
Contactpersonen (1)
-
Martin Ostendorf Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniekRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Procesoperator B, Vakexpert voeding en voorlichting, Facilitair leidinggevende, Voeding- en leefstijladviseur
Procesoperator B, Vakexpert voeding en voorlichting, Facilitair leidinggevende, Voeding- en leefstijladviseur