Museum Cafe Gouda
- Naam Museum Cafe Gouda
- Leerbedrijf ID 100164136
- KvK naam Museumcafe Gouda
- KvK nummer 24492329
- KvK vestigingsnummer 000009682074
- Bedrijfsindeling Eventcatering
- Telefoon +31182820225
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Het Museumcafé Gouda is gelegen in het oudste stukje van Gouda. Het Museumcafé is in 2010 opgericht en gevestigd in het oude ziekenhuis van Gouda. Wat wij bieden? Een werkplek in een historisch oud pand in de binnenstad van Gouda. Wij bieden jou veel diversiteit door de diverse high-tea’s, lunch en prachtige bruiloften, die wij verzorgen met een jong en dynamisch team. Het Museumcafé staat voor originaliteit en creativiteit. Wij pakken graag uit op het gebied van beleving en styling. Onze high-tea’s zijn een echt feestje: van de aankleding van de tafel, een scala aan geurige theesoorten tot een etagère vol met heerlijke taartjes, scones en sandwiches. De bruiloften die wij organiseren zijn tot in de puntjes verzorgd. Wij verzorgen het ontvangst, de ceremonie, de bruidstaart, de borrel, het diner en soms ook het feest. In de zomer waan je je zowaar op een Toscaanse bruiloft. Wij verzorgen alles tot in de puntjes: van eten en drinken tot de styling van deze feestelijke dag. Bij ons heb je regelmatige werktijden van 10:00 tot 18:00 uur. Met bruiloften, diners en feestjes zijn wij wel in de avonduren open. Bij ons heb je altijd recht op 1 vrije weekenddag (lukt dit niet; dan is dit alleen in overleg). De roosters worden 3 weken vooruit gepland, maar er is altijd mogelijkheid tot ruilen met een collega. Bij ons wordt de fooi na rato verdeeld onder de werknemers. De jeugdlonen liggen bij ons in het bedrijf boven het gemiddelde van het wettelijk minimum loon in de horeca. Voor nieuwe medewerkers werken wij met een buddy-systeem. Dit houdt in dat je gekoppeld wordt aan 1 van onze medewerkers die jou wegwijs maakt binnen het bedrijf; op hem/ haar kan je altijd terugvallen. Binnen het bedrijf zijn verschillende scholingen en doorgroeimogelijkheden. De eigenaren beschikken over meerderen horecazaken in Gouda. Ik ben zelf in april 2015 begonnen als bedieningsmedewerker leidinggevende op 1 van de locaties en ben sinds augustus 2015 bedrijfsleider bij het Museumcafé in Gouda. Jaarlijks hebben wij voor alle medewerkers verschillende cursussen in de planning staan, zoals een baristacursus en een wijncursus. Heb jij een passie voor de horeca, zoek jij uitdaging en ben jij creatief? Ik leer jou graag de kneepjes van het horeca vak, wat ik met passie uitvoer. Zie jij jezelf al binnen ons bedrijf lopen? Mail mij dan met jouw motivatie!
- Informatie Leren & Werken bedienen drankjes maken keuken werkzaamheden bestelling opnemen afrekenen opbouwen van bruiloften
- Informatie Student mondriaan college
Museum Cafe Gouda
- Naam Museum Cafe Gouda
- Leerbedrijf ID 100164136
- KvK naam Museumcafe Gouda
- KvK nummer 24492329
Erkenningen
Sector: Cross-over
Organiseert evenementen (B1-K1)
- Overlegt met opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Stelt een plan van aanpak op voor een evenement en licht dit toe (B1-K1-W2)
- Regelt en coördineert het vervoer van materialen en personen (B1-K1-W3)
- Regelt en coördineert de inrichting van ruimtes en de installatie van materialen (B1-K1-W4)
- Regelt en coördineert de dagelijkse voorzieningen (B1-K1-W5)
- Voert ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van personeelszaken (B1-K1-W6)
- Coördineert de veiligheid van locaties (B1-K1-W7)
- Coördineert en bewaakt de voortgang tijdens het evenement en evalueert het evenement (B1-K1-W8)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K2)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K2-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K2-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K2-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K2-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K2-W5)
Realiseert commercieel aanbod (B1-K3)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K3-W1)
- Promoot producten en diensten (B1-K3-W2)
- Stelt een passend aanbod op (B1-K3-W3)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (B1-K3-W4)
Sector: Economie en administratie
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij (B1-K1)
- Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze (B1-K1-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen (B1-K1-W3)
- Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij (B1-K1-W4)
- Werkt evenementplannen uit en presenteert deze (B1-K1-W5)
- Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever (B1-K1-W6)
Organiseert evenement en evenementpromotie (B1-K2)
- Werkt een draaiboek en callsheet uit (B1-K2-W1)
- Regelt de promotie van het evenement (B1-K2-W2)
- Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen (B1-K2-W3)
- Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers (B1-K2-W4)
- Regelt de infrastructuur rondom het evenement (B1-K2-W5)
- Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen (B1-K2-W6)
- Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement (B1-K2-W7)
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement (B1-K3)
- Bewaakt de voortgang tijdens het evenement (B1-K3-W1)
- Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten (B1-K3-W2)
- Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers (B1-K3-W3)
- Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af (B1-K3-W4)
Rondt het evenement af (B1-K4)
- Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af (B1-K4-W1)
- Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Evenementenorganisatie (23302)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker evenementenorganisatie (25147)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie) (90534)
- Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media) (90533)
Sector: Horeca en bakkerij
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Sector: Toerisme en recreatie
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (B1-K1)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker (B1-K1-W1)
- Neemt bestelling op en serveert deze (B1-K1-W2)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker (B1-K1-W3)
- Creëert en bewaakt sfeer (B1-K1-W4)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (B1-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (B1-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (B1-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in (B1-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf (B1-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (B1-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit (B1-K2-W5)
Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers (B1-K3)
- Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker (B1-K3-W1)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K3-W2)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K3-W3)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K3-W4)
Realiseert commercieel aanbod (B1-K4)
- Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten (B1-K4-W1)
- Promoot producten en diensten (B1-K4-W2)
- Stelt een passend aanbod op (B1-K4-W3)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (B1-K4-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K5)
- Maakt een operationeel plan (B1-K5-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (B1-K5-W2)
- Begroot financiën (B1-K5-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K5-W4)
- Begeleidt en stuurt medewerkers aan (B1-K5-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K5-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- International hospitality (23340)
- Leidinggevende international hospitality (26008)
Museum Cafe Gouda
- Naam Museum Cafe Gouda
- Leerbedrijf ID 100164136
- KvK naam Museumcafe Gouda
- KvK nummer 24492329
Contactpersonen (1)
-
Nick de Bruin Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Manager / ondernemer horecaRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Eventproducer, Medewerker evenementenorganisatie, Leidinggevende international hospitality
Meewerkend horeca ondernemer, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Eventproducer, Medewerker evenementenorganisatie, Leidinggevende international hospitality