No Nonsense Backstage en Kreeft & Co en Proefland
- Naam No Nonsense Backstage en Kreeft & Co en Proefland
- Leerbedrijf ID 100148940
- KvK naam No Nonsense Backstage Catering B.V.
- KvK nummer 30208020
- KvK vestigingsnummer 000018724213
- Bedrijfsindeling Eventcatering
- Telefoon +31343430590
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 5
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving No-Nonsense Backstage catering verzorgt de (complete) catering achter de schermen bij concerten, evenementen, festivals etc. Dit doen we voor de crew, maar ook voor artiesten (denk bijv. aan het inrichten van kleedkamers, koken voor de artiest etc.). We staan regelmatig in de Ziggodome, HMH, Arena, Gelredome, maar ook op bijv. Pinkpop. Kreeft&Co is meer gericht op publiekscatering/ bedrijfsfeesten, bruiloften en onze eigen evenementen/ festival zoals bijv. Brood&Spelen. We zetten vaak een complete productie op (van hekwerk, toiletten, artiestenbegeleiding, tot catering en vergunningen). Zowel No Nonsense als Kreeft&Co zijn erg mobiel; we kunnen in feite midden in een weiland een evenement neerzetten, maar ook in een zaal als bijv. de Ziggodome. Proefland is onze eigen boerderij waar we o.a. groenten & fruit verbouwen, maar bijvoorbeeld ook varkens, kippen en eenden houden die we ook bij de catering inzetten. We vinden het belangrijk om dit op een eerlijke manier te doen; ze lopen buiten rond en kunnen rustig scharrelen. Bij ons kun je dus ook leren om bijv. een worst te maken, varkens uit te benen of hoe je een coppa di parma maakt. Daarnaast is Proefland een mooie locatie om (kleine) evenementen, bruiloften en bijv. verjaardagsfeesten te organiseren en dat verzorgen we dan van A tot Z
- Informatie Student In Maarsbergen is het hoofdkantoor, de opslag en productiekeuken, maar meestal wordt er op lokatie gewerkt (denk aan de Ziggodome, AFAS Live, een festivalterrein als Pinkpop, de Gelredome etc.. Proefland ligt in Maarn, wat vlakbij Maarsbergen ligt, met de trein een kwartier van Utrecht Centraal vandaag. Het bedrijf bestaat uit een klein aantal vaste medewerkers, de meesten van hen zijn leermeester. Ons team is klein, maar breidt in de drukke tijden uit met (veelal vaste) oproep medewerkers. De rock & roll wereld is er een van hard werken, maar ook van onverwachte en unieke momenten en voor ons is het ook belangrijk dat er gelachen wordt! Voor meer informatie; www.proef.land of kijk bijvoorbeeld op onze facebookpagina van Proefland of Kreeft&Co om te zien wat we zoal doen.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
No Nonsense Backstage en Kreeft & Co en Proefland
- Naam No Nonsense Backstage en Kreeft & Co en Proefland
- Leerbedrijf ID 100148940
- KvK naam No Nonsense Backstage Catering B.V.
- KvK nummer 30208020
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij (B1-K1)
- Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze (B1-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen (B1-K1-W3)
- Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij (B1-K1-W4)
- Werkt evenementplannen uit en presenteert deze (B1-K1-W5)
- Niet uitvoerbaar: Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever (B1-K1-W6)
Organiseert evenement en evenementpromotie (B1-K2)
- Werkt een draaiboek en callsheet uit (B1-K2-W1)
- Regelt de promotie van het evenement (B1-K2-W2)
- Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen (B1-K2-W3)
- Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers (B1-K2-W4)
- Regelt de infrastructuur rondom het evenement (B1-K2-W5)
- Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen (B1-K2-W6)
- Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement (B1-K2-W7)
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement (B1-K3)
- Bewaakt de voortgang tijdens het evenement (B1-K3-W1)
- Niet uitvoerbaar: Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten (B1-K3-W2)
- Niet uitvoerbaar: Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers (B1-K3-W3)
- Niet uitvoerbaar: Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af (B1-K3-W4)
Rondt het evenement af (B1-K4)
- Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af (B1-K4-W1)
- Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Evenementenorganisatie (23302)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker evenementenorganisatie (25147)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie) (90534)
- Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media) (90533)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
No Nonsense Backstage en Kreeft & Co en Proefland
- Naam No Nonsense Backstage en Kreeft & Co en Proefland
- Leerbedrijf ID 100148940
- KvK naam No Nonsense Backstage Catering B.V.
- KvK nummer 30208020
Contactpersonen (2)
-
Mijnke Hamel Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Medewerker evenementenorganisatieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMedewerker evenementenorganisatie
-
Allard de Klerk Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca