Olala Chocola V.O.F.
- Naam Olala Chocola V.O.F.
- Leerbedrijf ID 100430659
- KvK naam Olala Chocola
- KvK nummer 24440782
- KvK vestigingsnummer 000038825414
- Bedrijfsindeling Winkels in chocolade en suikerwerk
- Telefoon +31633374996
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Olala Chocola is een ambachtelijk bedrijf met inmiddels 11 vestigingen en 1 hoofdlocatie. Vanuit de hoofdlocatie worden aan de winkels de grondstoffen, verpakkingen en bonbons en truffels geleverd. de 11 winkels hebben ieder ook hun eigen atelier waar alle andere chocolade gemaakt worden (zoals repen, pindarotsjes, chocolade cadeaus, thema producten en workshops worden gegeven. We staan voor lekker eerlijk en handgemaakt!
- Informatie Leren & Werken Olala Chocola is in 2008 door ons, Peter en Martijn Priester (vader en zoon) opgericht. Het oorspronkelijke Dordtse bedrijf is ontstaan uit het verlangen om samen een winkel te beginnen. Om mooie ambachtelijke producten te maken van een hoge en betaalbare kwaliteit bij voorkeur in een pand met sfeer en historie. Dit gecombineerd met workshops/ kinderfeestjes om iedereen te laten delen in het prachtige chocolade ambacht. Het idee bleek een schot in de roos! Onze producten werden zeer gewaardeerd door onze klanten en dat heeft ons in 2012 geinspireerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Olala Chocola ontwikkelen als franchiseconcept! Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een hele club enthousiaste ondernemers verdeeld over 11 vestigingen en vormen wij met elkaar Olala Chocola. Elke winkel heeft zo zijn eigen unieke beleving en daardoor is er voor u altijd iets nieuws te ontdekken!
- Informatie Student Ons adres en contact gegevens: Olala Chocola beheer Sportlaan 5d 4209 AX Schelluinen 0633374996 of 0633367590 schelluinen@olalachocola.nl
Olala Chocola V.O.F.
- Naam Olala Chocola V.O.F.
- Leerbedrijf ID 100430659
- KvK naam Olala Chocola
- KvK nummer 24440782
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 8-7-2020
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 8-7-2020
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
Olala Chocola V.O.F.
- Naam Olala Chocola V.O.F.
- Leerbedrijf ID 100430659
- KvK naam Olala Chocola
- KvK nummer 24440782
Contactpersonen (1)
-
Peter Priester Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Leidinggevende bakkerijRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenLeidinggevende bakkerij, Retailspecialist, Patissier, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Retailspecialist, Patissier, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie