Onsz Hilvarenbeek
- Naam Onsz Hilvarenbeek
- Leerbedrijf ID 100731745
- KvK naam Tapas Hilvarenbeek B.V.
- KvK nummer 86856073
- KvK vestigingsnummer 000052801764
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31132021980
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Onsz Hilvarenbeek
- Naam Onsz Hilvarenbeek
- Leerbedrijf ID 100731745
- KvK naam Tapas Hilvarenbeek B.V.
- KvK nummer 86856073
Erkenningen
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
niveau 4 / 23-12-2024
Geeft leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Onderzoekt en ontwikkelt de eigen leiderschapsstijl (B1-K1-W1)
- Begeleidt en stuurt medewerkers aan (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit in werkbespreking (B1-K1-W3)
- Communiceert met in- en externe samenwerkingspartners (B1-K1-W4)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W5)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W6)
Levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte en ondersteunt bij werving- en selectieactiviteiten (P1-K1-W1)
- Ondersteunt bij personeelsadministratie en persoonlijk ontwikkelingsplannen (P1-K1-W2)
- Ondersteunt in de cyclus van beoordelen en ontwikkelen (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23422)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25160)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 3 / 26-9-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 2 / 15-9-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 21-11-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
Niet uitvoerbaar: Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
Niet uitvoerbaar: Maakt mise en place (B1-K1-W2)
Niet uitvoerbaar: Past recepten aan (B1-K1-W3)
Niet uitvoerbaar: Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
Niet uitvoerbaar: Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
Niet uitvoerbaar: Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
Niet uitvoerbaar: Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Onsz Hilvarenbeek
- Naam Onsz Hilvarenbeek
- Leerbedrijf ID 100731745
- KvK naam Tapas Hilvarenbeek B.V.
- KvK nummer 86856073
Contactpersonen (2)
- Sjoerd Bijkersma Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
- Valet van Rosmalen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, 1e Medewerker fastservice, Zelfstandig werkend kok
1e Medewerker fastservice, Zelfstandig werkend kok