Plaza de Pitstop
- Naam Plaza de Pitstop
- Leerbedrijf ID 100143189
- KvK naam Lunch- en Snackbar 'De Pitstop'
- KvK nummer 27222554
- KvK vestigingsnummer 000013640259
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31152610794
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Plaza de Pitstop is een grote cafetaria in de dorpskern van Den Hoorn (ZH). Het is een familiebedrijf dat momenteel wordt overgedragen van vader op dochter. Onze cafetaria bestaat meer dan 35 jaar, en is een begrip in het dorp. De meeste klanten kennen wij al generaties lang, en het is service, gastvrijheid en een persoonlijke benadering die maken dat de mensen zich bij ons al decennia lang welkom voelen. Als medewerker bij de Pitstop bouw je een connectie met de vaste klanten die wekelijks bij jou aan de kassa staan. Maar de Pitstop is méér dan een snackbar. Naast frites, snacks en burgers verkopen wij huisgemaakte maaltijden, ambachtelijk bereid naar eigen recept. Maar ook het Italiaanse schepijs in onze ijssalon maken wij zelf. In de lente en zomer hebben we ons terras met meer dan 40 zitplaatsen uitstaan. Hier kunnen de gasten heerlijk plaatsnemen voor een kopje koffie of lekker broodje (of natuurlijk gewoon een patatje met). We werken met een gezellig team van jonge scholieren en studenten. Het is voor ons enorm belangrijk dat deze mensen met plezier naar hun werk gaan. Dit proberen we te realiseren door flexibel en begripvol te zijn als werkgever, teamwork en iets voor elkaar over hebben te stimuleren, en velen gezellige uitjes en feesten te organiseren. Zo organiseren we ieder jaar een gezellige pubquiz, hebben we de zaak al eens omgebouwd tot Escaperoom en zijn leuke uitjes naar de Efteling of een gezellig avondje bowlen altijd een groot succes! Wil je even bij ons binnenkijken? Neem een kijkje op www.plazadepitstop.nl voor een virtuele tour en kennismaking met ons bedrijf!
- Informatie Leren & Werken Omdat wij het opleiden van jonge mensen hoog in het vaandel hebben staan, is het opleiden van een leerling nu een logische vervolgstap. Er zijn twee leermeesters aanwezig die beiden veel passie hebben voor het vak en deze graag overbrengen! Bianca heeft een achtergrond in onder andere Ondernemerschap en Arbeids- en organisatiepsychologie, wat maakt dat jouw behoeften en wensen als leerling ook echt gehoord zullen worden. We hebben een individualiserende aanpak, wat betekent dat onze manier van opleiden volledig wordt aangepast naar wie jij bent als persoon. Waar ben je goed in, en hoe kunnen we deze talenten volledig benutten? Wat zou je graag willen ontwikkelen? Op welke manier leer je het beste? Vragen die voor ons belangrijk zijn. De horeca is meer dan frites en snacks bereiden of achter de kassa staan. Je kunt er als leerling dus ook op rekenen dat je bij De Pitstop het totaal pakket aangeboden krijgt. Zo leer je naast praktische vaardigheden als het treffen van een goede voorbereiding, het bereiden van maaltijden of omgaan met het kassasysteem ook zaken als marketing, effectief leidinggeven en communicatie. Er is een hoop mogelijk, afhankelijk van wat jij wil en waar je goed in bent. Vind je het bijvoorbeeld leuk een gezellige personeelsborrel of online quiz te organiseren voor je collega's? Of zet je liever een leuke actie op voor de gasten? Misschien ben je wel enorm sterk op het gebied van social media en is het posten van aantrekkelijke berichten op onze kanalen helemaal jouw ding! Ook vakkennis hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze leermeesters hebben meerdere certificaten op het gebied van bijvoorbeeld Allergenen, sociale hygiëne of personeelszaken, en zijn daardoor goed in staat deze kennis op jou over te dragen. Zo leer je echt de fijne kneepjes van het vak! En natuurlijk is er ook ruimte voor leuke uitstapjes! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezoeken van een beurs of het doen van een horecatour door een leuke stad. Uiteindelijk hopen wij iemand op te leiden die we na het studietraject een functie kunnen aanbieden in ons bedrijf. Maar ook als dit niet je interesse heeft, zullen we er alles aan doen onze tijd samen voor beiden partijen zowel leerzaam en effectief als gezellig en waardevol te maken.
- Informatie Student www.plazadepitstop.nl 2004 – Behalen van de tweede plaats in de landelijke cafetaria Top 100. 2005 – De Pitstop behaald een 15e plaats in de Landelijke cafetaria Top 100. 2006 – De Pitstop voor de 2e keer op de 2e plek in de Landelijke Cafetaria Top 100 Ons bedrijf bestaat uit een cafetaria waar je een maaltijd kunt nuttigen of af kunt halen, een terras met ongeveer 40 zitplaatsen, een bezorgservice en een ijssalon waar ambachtelijk Italiaans schepijs wordt bereid.
Plaza de Pitstop
- Naam Plaza de Pitstop
- Leerbedrijf ID 100143189
- KvK naam Lunch- en Snackbar 'De Pitstop'
- KvK nummer 27222554
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 3 / 24-1-2022
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 4 / 24-1-2022
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K1)
- Assisteert bij bedrijfsontwikkeling (P3-K1-W1)
- Sluit het fastservicebedrijf af (P3-K1-W10)
- Begroot financiën (P3-K1-W2)
- Bewaakt budgetten (P3-K1-W3)
- Voert de dagadministratie uit (P3-K1-W4)
- Plant voorraadniveaus (P3-K1-W5)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K1-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K1-W7)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K1-W8)
- Rapporteert aan de manager/ondernemer (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Bedrijfsleider fastservice) (94210)
- Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager) (95431)
- Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice) (95432)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager) (90682)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager) (90683)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager) (94162)
Plaza de Pitstop
- Naam Plaza de Pitstop
- Leerbedrijf ID 100143189
- KvK naam Lunch- en Snackbar 'De Pitstop'
- KvK nummer 27222554
Contactpersonen (1)
-
Bianca van der Blom Contactpersoon BPV, Praktijkopleider 1e Medewerker fastserviceRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
Opleidingen1e Medewerker fastservice, Manager / bedrijfsleider fastservice
Manager / bedrijfsleider fastservice