Restaurant "In de Vennen"
- Naam Restaurant "In de Vennen"
- Leerbedrijf ID 100749828
- KvK naam Horeca Exploitatie Maatschappij Somerense Vennen B.V.
- KvK nummer 89473671
- KvK vestigingsnummer 000055266398
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31492331216
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn Camping De Somerense vennen met een restaurant waar men de Franse keuken hanteert. Onze specialiteit in de wintermaand is bovenal wildgerechten. Hiervoor organiseren wij drukbezochte speciale wild avonden waar de gast kan genieten van zeer culinaire wildgerechten. Tijdens de zomermaanden werken wij met menukaarten gebaseerd op de Franse keuken deze wordt 4x per jaar gewisseld. Ook thema avonden voor de campinggasten worden gepland denk hierbij aan een BBQ of Spiezen avond.
- Informatie Leren & Werken Wij zijn een erkend leerbedrijf geworden om het aanbod van koks uit te breiden en de mooie kanten van deze functie te belichten. Werken als kok heeft pieken en dalen het is zogezegd hardlopen of stilstaan je moet hiermee om kunnen gaan. Dit proberen wij onze leerlingen bij te brengen en uiteraard het vak op zich over te dragen. Elke dag op de Somerense Vennen is een uitdaging, organisatorisch vraagt dit om flexibiliteit en inleving een must have voor een kok in wording.
- Informatie Student Binnen ons bedrijf word je 1 op 1 begeleid. In de keuken staat onze chef-kok en zijn team klaar om je te begeleiden en je krijgt hier de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en de kneepjes van het vak "Kok in wording" onder de knie te krijgen. Wij staan open voor elke leerling met de competentie: Betrouwbaar, georganiseerd en doorzetter. Herken je je hierin ...... solliciteren dan!
Restaurant "In de Vennen"
- Naam Restaurant "In de Vennen"
- Leerbedrijf ID 100749828
- KvK naam Horeca Exploitatie Maatschappij Somerense Vennen B.V.
- KvK nummer 89473671
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 6-4-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 6-4-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Restaurant "In de Vennen"
- Naam Restaurant "In de Vennen"
- Leerbedrijf ID 100749828
- KvK naam Horeca Exploitatie Maatschappij Somerense Vennen B.V.
- KvK nummer 89473671
Contactpersonen (1)
-
Roland Bukkems Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Kok
Kok