Restaurant Binnen de Poorte
- Naam Restaurant Binnen de Poorte
- Leerbedrijf ID 100723847
- KvK naam Restaurant Binnen de Poorte
- KvK nummer 70285012
- KvK vestigingsnummer 000048816396
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31525785863
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Binnen de Poorte is een Gastrobar gevestigd in de binnenstad van het pittoreske Elburg. Wij serveren gerechten ter grootte van een voorgerecht. Dit, zodat de gasten van Binnen de Poorte, meerdere gerechten kunnen bestellen en dus van alles kunnen proeven. We hebben ongeveer 35 zitplaatsen binnen en zomers ook nog 35 zitplaatsen buiten. Wij, bij Binnen de Poorte, proberen een stukje fine dining te bieden met bijpassende wijnen en bieren, maar proberen er tevens voor te zorgen dat de gasten in een ontspannen sfeer zitten. Binnen de Poorte bestaat sinds 10 maart 2021, dus het is nog een heel jong bedrijf. Het is het zusterbedrijf van Achter de Poorte. Achter de Poorte is een bedrijf dat al sinds jaar en dag een begrip is in Elburg en mensen van heinde en ver naar toe komen. Op dit moment staat er een chef-kok/bedrijfsleider en een zelfstandig werkend kok in de keuken en die worden geassisteerd door 2 leerling-koks. Het bedienend personeel bestaat uit 1 leidinggevende en een 6-tal getalenteerde parttimers. Verder zijn er nog 2 afwashulpen voor in de weekenden. De openingstijden op dit moment zijn van woensdag t/m zondag van 17:00 tot 22:00. Doordat we een Gastrobar concept hebben proberen we meerdere doelgroepen te enthousiasmeren. Je kunt een volledige avond helemaal in de watten gelegd worden, maar ook met je kinderen voor een wat snellere maaltijd komen. We willen het graag voor iedereen aantrekkelijk maken. We werken alleen maar met verse, huisgemaakte producten. Van dagelijkse pannen jus de veau tot huisgemaakte friandises en in de winterperiode het uitbenen van herten en het sousvide garen van stoofpotten. Dit zorgt er ook voor dat we graag met leerlingen werken, maar we ook denken hun veel te kunnen bijbrengen. Binnen de Poorte is goed te bereiken met, zowel de auto, als met het openbaar vervoer. De bussen stoppen op 500m loopafstand en de parkeerplaats voor de auto is ook op 500m lopen.
- Informatie Leren & Werken Wij, bij Binnen de Poorte, werken al sinds het begin met leerling-koks. Dit, omdat wij denken, dat we de nieuwe vakkrachten echt wat kunnen bijbrengen. In samenwerking met Achter de Poorte komt het ook voor dat een leerling zich nog extra kan ontwikkelen, omdat we ook graag samenwerken als bedrijven. We proberen voor de leerling een stabiele basis te bieden en voor alle leerjaren een passende invulling te geven. Als leermeester is het enorm leuk om te zien hoe een leerling het schooljaar begint en hoe diegene het schooljaar eindigt. Wanneer je ziet dat diegene goeie stappen heeft gemaakt, dan maakt je dat toch wel trots.
- Informatie Student Wij werken samen met Deltion college en Landstede
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Restaurant Binnen de Poorte
- Naam Restaurant Binnen de Poorte
- Leerbedrijf ID 100723847
- KvK naam Restaurant Binnen de Poorte
- KvK nummer 70285012
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 19-6-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 9-6-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
niveau 3 / 19-6-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Restaurant Binnen de Poorte
- Naam Restaurant Binnen de Poorte
- Leerbedrijf ID 100723847
- KvK naam Restaurant Binnen de Poorte
- KvK nummer 70285012
Contactpersonen (1)
-
Rick Ten Cate Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken
Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken