Restaurant Ripasso
- Naam Restaurant Ripasso
- Leerbedrijf ID 100168818
- KvK naam Restaurant Ripasso
- KvK nummer 75877996
- KvK vestigingsnummer 000000423866
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31765931297
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Restaurant Ripasso bestaat sinds oktober 2014 waar Yannic en Wijnanda met veel passie hun gasten verzorgen. Het pand waarin het restaurant is gevestigd wordt al sinds 1936 uitgebaat met horeca. Restaurant Ripasso richt zich op het hogere segment van de horeca en staan ook al een aantal jaar in de Gault&Millau restaurantgids. Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag voor lunch en diner. Restaurant Ripasso is gelegen in Terheijden aan de Moerdijkseweg. Het restaurant is gelegen in de polder van Terheijden, dichtbij de kern van Wagenberg. Het restaurant is goed bereikbaar met de auto en fiets, maar met het openbaar vervoer is dit lastiger. In het restaurant wordt gekookt met een Franse basis. Daarnaast worden de gerechten geïnspireerd door invloeden uit de hele wereld. Eén keer in de vier à vijf weken wisselt het chefsmenu. Deze kunnen de gasten in vier, vijf, zes of zeven gangen bestellen. Er wordt uitsluitend met gewerkt met dagverse producten, daarom gaan we ook bijna dagelijks naar de groothandel om inkopen te doen en wordt alles uit verse producten bereid. In het restaurant is plaats voor 40 tot 45 gasten. In de keuken wordt op dit aantal gewerkt met 2 à 3 koks. Zij worden ondersteund door 2 afwassers, welke ook weleens een handje geven in de keuken en het team bediening dat bestaat uit 4 medewerkers.
- Informatie Leren & Werken Restaurant Ripasso wil graag enthousiaste leerlingen begeleiden en hen kennis laten maken met ons vak. Omdat er uitsluitend gekookt wordt met dagverse producten en gerechten worden opgebouwd en bereid uit basisproducten worden er veel technieken toegepast. Het lijkt ons fantastisch om in deze tijd deze prachtige, ambachtelijke kennis over te kunnen brengen op nieuwe generaties en enthousiaste koks op te leiden tot vakbekwame, creatievelingen.
- Informatie Student Wij hebben plek voor een stages en één bbl leerling (niveau 3 of 4).
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Restaurant Ripasso
- Naam Restaurant Ripasso
- Leerbedrijf ID 100168818
- KvK naam Restaurant Ripasso
- KvK nummer 75877996
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 7-5-2025
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
niveau 2 / 24-9-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 1-12-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Restaurant Ripasso
- Naam Restaurant Ripasso
- Leerbedrijf ID 100168818
- KvK naam Restaurant Ripasso
- KvK nummer 75877996
Contactpersonen (1)
-
Yannic van den Broek Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Gespecialiseerd kok
Zelfstandig werkend kok, Gespecialiseerd kok