Restaurant Stiel
- Naam Restaurant Stiel
- Leerbedrijf ID 100171358
- KvK naam Stiel Schagen B.V.
- KvK nummer 62674749
- KvK vestigingsnummer 000031662552
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31224820222
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving Restaurant, catering
Restaurant Stiel
- Naam Restaurant Stiel
- Leerbedrijf ID 100171358
- KvK naam Stiel Schagen B.V.
- KvK nummer 62674749
Erkenningen
Sector: Afbouw, hout en onderhoud
niveau 3 / 9-6-2023
Bewerken van massief hout/plaatmateriaal met houtwerkingsmachines (B1-K1)
- Bereidt machinale werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Stelt productiegegevens samen (B1-K1-W2)
- Selecteert, controleert en transporteert hout en plaatmateriaal (B1-K1-W3)
- Brengt snijgereedschappen aan en stelt ze in (B1-K1-W4)
- Stelt houtbewerkingsmachines in (B1-K1-W5)
- Voert proefbewerking uit (B1-K1-W6)
- Voert bewerkingen met houtbewerkingsmachines uit (B1-K1-W7)
- Rondt opdracht af (B1-K1-W8)
Bewerken van massief hout en plaatmateriaal met NC-/CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines (P3-K1)
- Bereidt productie van onderdelen voor meubels/interieurs voor (P3-K1-W1)
- Brengt snijgereedschappen aan en stelt ze in (P3-K1-W2)
- Controleert en past CNC-programma aan (P3-K1-W3)
- Bedient NC-/CNC-houtbewerkingsmachine en bewaakt het proces (P3-K1-W4)
- Rondt het productieproces af (P3-K1-W5)
Productieproces met NC-/CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines begeleiden en bewaken (P3-K2)
- Begeleidt en instrueert (P3-K2-W1)
- Bewaakt productieproces (P3-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Afbouw, hout en onderhoud (79010)
- Allround machinaal houtbewerker (25015)
- Industrieel produceren met hout (23235)
- Machinaal houtbewerken (23007)
- Machinaal houtbewerker (22021)
- Machinaal houtbewerker (Allround machinaal hout) (95570)
- Machinaal houtbewerker (Allround machinaal houtbewerker CNC meubelindustrie) (93535)
- Machinaal houtbewerker (Allround machinaal houtbewerker houthandel) (93531)
- Machinaal houtbewerker (Allround machinaal houtbewerker meubelindustrie) (93532)
- Machinaal houtbewerker (Allround machinaal houtbewerker timmerindustrie) (93533)
- Machinaal houtbewerker (Allround trappenmaker) (93534)
- Machinaal houtbewerker (Machinaal houtbewerker) (93530)
- Meubels en (scheeps)interieurs maken (23373)
niveau 3 / 9-6-2023
Zagen en schaven van hout en plaatmateriaal met stationaire houtbewerkingsmachines (B1-K1)
- Bereidt zaag- en schaafwerkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Selecteert, controleert en transporteert hout en plaatmateriaal (B1-K1-W2)
- Brengt snijgereedschappen van zaag- en schaafmachines aan en stelt ze in (B1-K1-W3)
- Stelt zaag- en schaafmachines in (B1-K1-W4)
- Voert proefbewerkingen met zaag- en schaafmachines uit (B1-K1-W5)
- Voert bewerkingen met zaag- en schaafmachines uit (B1-K1-W6)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W7)
Samenstellen van houten elementen (B1-K2)
- Bereidt samenstellen van houten elementen voor (B1-K2-W1)
- Selecteert, controleert en transporteert materialen (B1-K2-W2)
- Stelt houten elementen samen (B1-K2-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K2-W4)
Afmonteren houten elementen en verzendklaar maken (P3-K1)
- Bereidt afmonteren houten elementen voor (P3-K1-W1)
- Selecteert, controleert en transporteert materialen (P3-K1-W2)
- Monteert houten elementen af (P3-K1-W3)
- Maakt houten elementen verzendklaar (P3-K1-W4)
- Rondt werkzaamheden af (P3-K1-W5)
Productieproces assembleren van houten elementen begeleiden (P3-K2)
- Begeleidt en instrueert montagemedewerkers houttechniek (P3-K2-W1)
- Bewaakt productieproces assembleren van houten elementen (P3-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Afbouw, hout en onderhoud (79010)
- Allround montagemedewerker industrieel produceren met hout (25007)
- Industrieel produceren met hout (23004)
- Industrieel produceren met hout (23235)
- Montagemedewerker timmerindustrie (22022)
- Montagemedewerker timmerindustrie (Allround houtskeletbouwer) (94622)
- Montagemedewerker timmerindustrie (Allround montagemedewerker gevelelementen) (94621)
- Werkvoorbereider houtbranche (94650)
niveau 2 / 9-6-2023
Bewerken van massief hout/plaatmateriaal met houtwerkingsmachines (B1-K1)
- Bereidt machinale werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Stelt productiegegevens samen (B1-K1-W2)
- Selecteert, controleert en transporteert hout en plaatmateriaal (B1-K1-W3)
- Brengt snijgereedschappen aan en stelt ze in (B1-K1-W4)
- Stelt houtbewerkingsmachines in (B1-K1-W5)
- Voert proefbewerking uit (B1-K1-W6)
- Voert bewerkingen met houtbewerkingsmachines uit (B1-K1-W7)
- Rondt opdracht af (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Afbouw, hout en onderhoud (79010)
- Industrieel produceren met hout (23235)
- Machinaal houtbewerken (23007)
- Machinaal houtbewerker (22021)
- Machinaal houtbewerker (25016)
- Machinaal houtbewerker (93520)
- Machinaal houtbewerker (95000)
- Machinaal houtbewerker (Machinaal houtbewerker houthandel) (93521)
- Machinaal houtbewerker (Machinaal houtbewerker meubelindustrie) (93522)
- Machinaal houtbewerker (Machinaal houtbewerker timmerindustrie) (93523)
- Machinaal houtbewerker (Trappenmaker) (93524)
- Meubels en (scheeps)interieurs maken (23373)
niveau 2 / 9-6-2023
Zagen en schaven van hout en plaatmateriaal met stationaire houtbewerkingsmachines (B1-K1)
- Bereidt zaag- en schaafwerkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Selecteert, controleert en transporteert hout en plaatmateriaal (B1-K1-W2)
- Brengt snijgereedschappen van zaag- en schaafmachines aan en stelt ze in (B1-K1-W3)
- Stelt zaag- en schaafmachines in (B1-K1-W4)
- Voert proefbewerkingen met zaag- en schaafmachines uit (B1-K1-W5)
- Voert bewerkingen met zaag- en schaafmachines uit (B1-K1-W6)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W7)
Samenstellen van houten elementen (B1-K2)
- Bereidt samenstellen van houten elementen voor (B1-K2-W1)
- Selecteert, controleert en transporteert materialen (B1-K2-W2)
- Stelt houten elementen samen (B1-K2-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K2-W4)
Afmonteren houten elementen en verzendklaar maken (P1-K1)
- Bereidt afmonteren houten elementen voor (P1-K1-W1)
- Selecteert, controleert en transporteert materialen (P1-K1-W2)
- Monteert houten elementen af (P1-K1-W3)
- Maakt houten elementen verzendklaar (P1-K1-W4)
- Rondt de werkzaamheden af (P1-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Afbouw, hout en onderhoud (79010)
- Industrieel produceren met hout (23004)
- Industrieel produceren met hout (23235)
- Montagemedewerker industrieel produceren met hout (25008)
- Montagemedewerker timmerindustrie (22022)
- Montagemedewerker timmerindustrie (94610)
- Montagemedewerker timmerindustrie (94620)
- Werkvoorbereider houtbranche (22025)
- Werkvoorbereider houtbranche (94650)
Sector: Bouw en infra
niveau 3 / 9-6-2023
Bewerken en verwerken bouwmaterialen en (prefab)elementen (B1-K1)
- Richt werkplek in (B1-K1-W1)
- Zet bouwwerk uit en controleert maatvoering (B1-K1-W2)
- Verwijdert constructiedelen (B1-K1-W3)
- Stelt hulp- en/of ondersteuningsconstructies (B1-K1-W4)
- Bewerkt bouwmaterialen (B1-K1-W5)
- Plaatst prefab elementen (ruwbouw) (B1-K1-W6)
- Monteert producten en onderdelen (afbouw) (B1-K1-W7)
- Ruimt werkplek op (B1-K1-W8)
Organiseert dagelijkse werkzaamheden van de collega's (P2-K1)
- Verdeelt werkzaamheden en begeleidt collega’s (P2-K1-W1)
- Bewaakt kwaliteit en controleert op naleving van voorschriften (P2-K1-W2)
- Overlegt en stemt af met derden (P2-K1-W3)
- Bewaakt voortgang (P2-K1-W4)
- Rapporteert aan leidinggevende (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround timmerkracht (92000)
- Allround timmerkracht (Bouw- en werkplaats) (92001)
- Allround timmerkracht (Nieuwbouw) (92002)
- Allround timmerkracht (Restauratie) (92003)
- Allround timmerman (25118)
- Bouw en infra (79000)
- Timmeren (23057)
- Timmeren (23331)
- Timmerkracht (93300)
- Timmerkracht (Allround timmerkracht bouw- en werkplaats) (93301)
- Timmerkracht (Allround timmerkracht nieuwbouw) (93302)
- Timmerkracht (Allround timmerkracht restauratie) (93303)
- Timmerman (22010)
- Timmerman (94930)
- Timmerman (Allround timmerman bouw- en werkplaats) (94931)
- Timmerman (Allround timmerman nieuwbouw) (94932)
- Timmerman (Allround timmerman restauratie) (94933)
niveau 2 / 9-6-2023
Bewerken en verwerken bouwmaterialen en (prefab)elementen (B1-K1)
- Richt werkplek in (B1-K1-W1)
- Zet bouwwerk uit en controleert maatvoering (B1-K1-W2)
- Verwijdert constructiedelen (B1-K1-W3)
- Stelt hulp- en/of ondersteuningsconstructies (B1-K1-W4)
- Bewerkt bouwmaterialen (B1-K1-W5)
- Plaatst prefab elementen (ruwbouw) (B1-K1-W6)
- Monteert producten en onderdelen (afbouw) (B1-K1-W7)
- Ruimt werkplek op (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Bouw en infra (79000)
- Timmeren (23057)
- Timmeren (23331)
- Timmerkracht (90370)
- Timmerkracht (93290)
- Timmerman (22010)
- Timmerman (25128)
- Timmerman (94920)
niveau 4 / 9-6-2023
Bereidt het werk/project voor (B1-K1)
- Verzamelt projectinformatie (B1-K1-W1)
- Stelt uitvoeringsinformatie samen en draagt over (B1-K1-W2)
- Organiseert de materialen en middelen (B1-K1-W3)
Realiseert de werkzaamheden (P4-K1)
- Organiseert en coördineert de uitvoering (P4-K1-W1)
- Voert KAM- en veiligheidsbeleid uit (P4-K1-W2)
- Stuurt personeel aan (P4-K1-W3)
Bewaakt de werkzaamheden (P4-K2)
- Bewaakt begroting (P4-K2-W1)
- Bewaakt en controleert de voortgang (P4-K2-W2)
- Bewaakt en controleert de kwaliteit (P4-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bouw en infra (79000)
- Kaderfunctionaris bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij (22011)
- Kaderfunctionaris bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij (93870)
- Kaderfunctionaris bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij (uitvoering bouw en infra) (93873)
- Kaderfunctionaris gespecialiseerde aannemerij (92020)
- Uitvoerder bouw (Uitvoerder bouw) (92060)
- Werkvoorbereiden (22052)
- Werkvoorbereiden (92510)
- Werkvoorbereiden/uitvoeren (23058)
Sector: Entree
niveau 1 / 9-6-2023
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud (P4-K1)
- Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar (P4-K1-W1)
- Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR (P4-K1-W2)
- Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af (P4-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent afbouw (22027)
- Assistent afbouw (95560)
- Assistent bouw en infra (22000)
- Assistent bouw en infra (Assistent bouw en infra) (92090)
- Assistent bouwen, wonen en onderhoud (25250)
- Assistent bouwen, wonen en onderhoud (95771)
- Assistent houtbranche (22018)
- Assistent houtbranche (94560)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (91440)
- Assistent schilderen / industriële lakverwerking (22034)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter) (91441)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter) (91445)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent metaalconserveerder) (91442)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent poedercoater) (91443)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent schilder) (91444)
- Assistent schoonmaak (22040)
- Assistent schoonmaak (95550)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 20-5-2015
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 4 / 20-5-2015
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
niveau 2 / 20-5-2015
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 28-2-2020
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
niveau 4 / 29-11-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
niveau 4 / 20-5-2015
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 3 / 20-5-2015
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 20-5-2015
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Restaurant Stiel
- Naam Restaurant Stiel
- Leerbedrijf ID 100171358
- KvK naam Stiel Schagen B.V.
- KvK nummer 62674749
Contactpersonen (1)
-
Lars de Bois Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV