Restaurant Wilma & Albert B.V.
- Naam Restaurant Wilma & Albert B.V.
- Leerbedrijf ID 100389240
- KvK naam Restaurant Wilma & Albert B.V.
- KvK nummer 69583617
- KvK vestigingsnummer 000037926357
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31623917353
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Karakteristiek steakhouse in het hartje van Haarlem. Sinds 1971 wordt alles bij ons huisgemaakt. Van huisgerookte zalm, tot aan de mayonaisse, tot aan het koekje bij de koffie aan toe. Informele sfeer maar wel met hoge kwaliteit producten. Een open keuken met houtskool grill die de hele dag aan staat! Mooie stukken vlees die zelf worden uitgebeend. Mooie wijnen, gezellige sfeer. Een groot terras met uitzicht op de Sint Bavokerk, en de hele dag door een bruisende ambiance.
- Informatie Leren & Werken Bij ons kom je terecht in een gezellig team, waarbij hard werken en plezier hand in hand gaat. Dat uit zich bijvoorbeeld in de vele uitjes die wij samen doen, zoals karten, een show van een cabaretier bezoeken en vele andere dingen. Maar uiteraard wordt er ook gewerkt; wijnkennis, gastheerschap, bardiensten, bestellingen, alles kan je hier leren! In het verleden hebben wij al een aantal leuke studenten mogen opleiden, en jij kan daar deel van uit maken. Florian is 32 jaar en de leermeester binnen ons bedrijf, hij zal je voornamelijk aansturen en wegwijs maken, maar uiteraard krijg je met iedereen te maken binnen ons bedrijf.
- Informatie Student Wij werken nog niet met scholen samen, maar zouden dat in de toekomst wel graag doen!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Restaurant Wilma & Albert B.V.
- Naam Restaurant Wilma & Albert B.V.
- Leerbedrijf ID 100389240
- KvK naam Restaurant Wilma & Albert B.V.
- KvK nummer 69583617
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 30-11-2023
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 30-11-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 30-11-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Restaurant Wilma & Albert B.V.
- Naam Restaurant Wilma & Albert B.V.
- Leerbedrijf ID 100389240
- KvK naam Restaurant Wilma & Albert B.V.
- KvK nummer 69583617
Contactpersonen (2)
-
Mandy Veenhof Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
M. Vledder Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok