Rijpelaal B.V.
- Naam Rijpelaal B.V.
- Leerbedrijf ID 100179483
- KvK naam Rijpelaal B.V.
- KvK nummer 63265753
- KvK vestigingsnummer 000032199651
- Bedrijfsindeling Visverwerking
- Telefoon +31492574444
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Ambachtelijke palingkwekerij en rokerij die zijn eigen paling opkweekt en verwerkt tot een eindproduct.
- Informatie Leren & Werken hier is van alles te leren van marketing tot order productie in voedsel.
- Informatie Student Familiebedrijf, ambachtelijk. De kwekerijen in deze tak met verwerking zijn zeldzaam, zelfstandig, ondernemend, secuur en hebben er zin in. Werktijden van 8.00 tot 17:00. (of in overleg) Men kan u alles vertellen over het kweken, roken en verwerken van paling, ook omtrent hygiëne etc.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Rijpelaal B.V.
- Naam Rijpelaal B.V.
- Leerbedrijf ID 100179483
- KvK naam Rijpelaal B.V.
- KvK nummer 63265753
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1)
- Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan (P2-K1-W2)
- Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround medewerker versindustrie (25427)
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (90014)
- Allround voedingsoperator (95686)
- Leidinggevende versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (94760)
- Meewerkend voorman vlees- en gemaksvoedingsindustrie (91660)
- Productievakkracht versindustrie (22246)
- Productievakkracht versindustrie (93690)
- Productievakkracht versindustrie (94730)
- Productievakkracht versindustrie (Allround medewerker versindustrie) (93692)
- Productievakkracht versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (93691)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Zorgdragen voor dieren (B1-K1)
- Voert dieren (B1-K1-W1)
- Verzorgt dieren (B1-K1-W2)
- Onderhoudt leef- en werkomgeving (B1-K1-W3)
Verzorgen dienstverlening/verkoop (P3-K1)
- Ontvangt klanten/gasten (P3-K1-W1)
- Levert diensten/verkoopt producten (P3-K1-W2)
- Behandelt klachten (P3-K1-W3)
- Bewaakt de voorraad (P3-K1-W4)
- Organiseert publieksgerichte activiteiten (P3-K1-W5)
Leiden bedrijf/afdeling/project (P3-K2)
- Maakt en bewaakt de planning en verdeelt het werk (P3-K2-W1)
- Begeleidt (nieuwe) medewerkers/vrijwilligers/stagiaires op vaktechnisch gebied (P3-K2-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (P3-K2-W3)
Beheerstaken uitvoeren (P3-K3)
- Stelt project-/afdelingsplan op (P3-K3-W1)
- Doet voorstellen voor inkoop producten/diensten (P3-K3-W2)
- Doet voorstellen voor marketingactiviteiten (P3-K3-W3)
- Registreert financiële gegevens en handelt nota's af (P3-K3-W4)
- Optimaliseert bedrijfsvoering (P3-K3-W5)
- Evalueert en/of ontwikkelt kwaliteitsbeleid (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Bedrijfsleider dierverzorging (25446)
- Bedrijfsleider dierverzorging (25539)
- Bedrijfsleider dierverzorging (25576)
- Dierenhouderij (Manager dierverzorging) (97053)
- Dierverzorging (23170)
- Dierverzorging (23214)
- Dierverzorging (23233)
- Dierverzorging (23298)
- Gezelschapsdierenbranche (Ondernemer gezelschapsdieren) (97400)
- Ondernemer gezelschapsdieren (97790)
- Recreatiedieren (22235)
- Recreatiedieren (Ondernemer/manager recreatiedieren) (97730)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker SVO) (90254)
- Logistiek medewerker versindustrie (95683)
- Logistiek vakman (Logistiek medewerker versindustrie) (95332)
- Medewerker versindustrie (25428)
- Operator (Voedingsoperator) (90313)
- Productiemedewerker versindustrie (22243)
- Productiemedewerker versindustrie (93700)
- Productiemedewerker vleesindustrie (92950)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Portioneren van vlees) (92951)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, schone slachthal) (92952)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, vuile slachthal) (92953)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, schone slachthal) (92954)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, vuile slachthal) (92955)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Uitbenerij) (92956)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Voorbewerken van vlees) (92957)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedingsoperator (95691)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Niet uitvoerbaar: Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Sector: Zorg en welzijn
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
- Voert administratieve werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
Rijpelaal B.V.
- Naam Rijpelaal B.V.
- Leerbedrijf ID 100179483
- KvK naam Rijpelaal B.V.
- KvK nummer 63265753
Contactpersonen (2)
-
Paul Meulendijks Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Allround medewerker versindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAllround medewerker versindustrie, Vakbekwaam medewerker vers, Bedrijfsleider dierverzorging, Medewerker voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding en voorlichting, Medewerker versindustrie
Vakbekwaam medewerker vers, Bedrijfsleider dierverzorging, Medewerker voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding en voorlichting, Medewerker versindustrie -
Freya Welten Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Medewerker facilitaire dienstverleningRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMedewerker facilitaire dienstverlening, Medewerker fastservice, 1e Medewerker fastservice, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Medewerker fastservice, 1e Medewerker fastservice, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie