Royal Polak Spices
- Naam Royal Polak Spices
- Leerbedrijf ID 100723948
- KvK naam Royal Polak Spices
- KvK nummer 05027484
- KvK vestigingsnummer 000016771990
- Bedrijfsindeling Groothandel in overige akkerbouwproducten
- Telefoon +31521514040
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Royal Polak Spices is Europa's toonaangevende business-to-business kaneelspecialist. Vanuit onze vestiging in Nederland beleveren wij de voedingsindustrie door heel Europa. Onze afnemers werken in de koek- en banketbranche, maar ook de zuivel-, dranken- en (sport) voedingsmarkten. Voortbouwend op onze ruim 150 jaar ervaring, gebruiken we een breed scala aan kaneelvariëteiten en andere natuurlijke specerijen om de unieke smaken te creëren die onze klanten zoeken. Met Royal Polak Spices kunt u zeker zijn van consistente perfectie in kwaliteit, smaakprofielen en levering. Wie het beste uit kaneel wil halen, werkt samen met 's werelds meest gespecialiseerde kaneelleverancier.
- Informatie Leren & Werken Bij Polak bieden we naast een aantal lopende opdrachten, ruimte aan de student om zelf met ideeën voor de invulling van de stage te komen. Daarbij kijken we per student naar de beste manier van begeleiden. Hiermee proberen voor beide partijen het maximale uit de stageperiode te halen.
- Informatie Student We werken met verschillende MBO's in de omgeving en bieden stages binnen verschillende disciplines van een levensmiddelen fabrikant. De expertise van onze begeleiders ligt op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, procesbeheersing en maatschappelijke bewustwording.
Royal Polak Spices
- Naam Royal Polak Spices
- Leerbedrijf ID 100723948
- KvK naam Royal Polak Spices
- KvK nummer 05027484
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Royal Polak Spices
- Naam Royal Polak Spices
- Leerbedrijf ID 100723948
- KvK naam Royal Polak Spices
- KvK nummer 05027484
Contactpersonen (2)
-
Cintha Timmer Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniekRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek
-
Johannes Van der Voort Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Vakexpert voeding, technologie en techniekRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek
Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek