Sauna Drôme Putten B.V.
- Naam Sauna Drôme Putten B.V.
- Leerbedrijf ID 100332643
- KvK naam Sauna Drôme Putten B.V.
- KvK nummer 80256813
- KvK vestigingsnummer 000046622438
- Bedrijfsindeling Sauna's, solaria, baden e.d.
- Telefoon +31341491129
- Totale capaciteit 5
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving De gast vriendelijkste en gezelligste sauna van Nederland! Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving. De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden. Kijk voor meer informatie eens op onze website. www.saunadrome-putten.nl
- Informatie Leren & Werken koks en bediening Natuur en terreinbeheer
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Sauna Drôme Putten B.V.
- Naam Sauna Drôme Putten B.V.
- Leerbedrijf ID 100332643
- KvK naam Sauna Drôme Putten B.V.
- KvK nummer 80256813
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Techniek en procesindustrie
Bereidt de werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor en plaatst onderdelen (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor (B1-K1-W1)
- Demonteert componenten en leidingsystemen van koude- en/of klimaatsystemen (B1-K1-W2)
- Plaatst en monteert onderdelen in koude- en/of klimaatsystemen (B1-K1-W3)
- Legt leidingsystemen voor koude- en/of klimaatsystemen aan (B1-K1-W4)
- Rondt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen af (B1-K1-W5)
Werkt aan commerciële airco/warmtepompsystemen (P1-K1)
- Bouwt commerciële airco/warmtepompsystemen (P1-K1-W1)
- Verricht onderhoud en lost eenvoudige storingen op aan commerciële airco/warmtepompsystemen (P1-K1-W2)
- Beproeft en stelt commerciële airco/warmtepompsystemen in bedrijf (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Airco/warmtepompmonteur (25280)
- Airco/warmtepompmonteur (25559)
- Installeren (22048)
- Installeren (Aircomonteur) (94273)
- Koude- en klimaatsystemen (23117)
- Koude- en klimaatsystemen (23223)
- Koude- en klimaatsystemen (23359)
- Koude- en Luchtbehandelingstechniek (Aircomonteur) (92300)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Vervaardigt mechatronische producten (B1-K1)
- Bereidt het vervaardigen van mechatronische producten voor (B1-K1-W1)
- Vervaardigt mechatronische (deel)producten (B1-K1-W2)
- Plaatst mechatronische onderdelen op een montageondergrond en controleert de samenbouw (B1-K1-W3)
- Sluit mechatronische onderdelen en (deel)producten aan (B1-K1-W4)
Installeert, regelt in en test mechatronische producten en/of systemen (P2-K1)
- Bereidt het installeren, inregelen en testen van mechatronische producten en/of systemen voor (P2-K1-W1)
- Bouwt de montageondergronden op (P2-K1-W2)
- Installeert en controleert mechatronische onderdelen, producten en/of systemen (P2-K1-W3)
- Regelt mechatronische producten en/of systemen in (P2-K1-W4)
- Test mechatronische producten en/of systemen (P2-K1-W5)
Onderhoudt mechatronische producten en/of systemen (P2-K2)
- Lokaliseert storingen en stelt een diagnose (P2-K2-W1)
- Voert mechatronisch onderhoud en/of modificaties uit (P2-K2-W2)
- Rondt onderhoud van producten en/of systemen af (P2-K2-W3)
Begeleidt de werkzaamheden (P2-K3)
- Voert overleg over uit te voeren werkzaamheden en plant deze in (P2-K3-W1)
- Begeleidt de voortgang van het werk (P2-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Eerste monteur elektrotechnische systemen (25339)
- Eerste monteur mechatronica (25340)
- Elektrotechnische industriële producten en systemen (22051)
- Elektrotechnische industriele producten en systemen (Eerste monteur) (92400)
- Machinebouw mechatronica (22046)
- Machinebouw Mechatronica (Machinebouwer) (91091)
- Machinebouw Mechatronica (Monteur tester mechatronica) (91092)
- Mechatronica (23130)
- Mechatronica (23360)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Bereidt de werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor en plaatst onderdelen (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor (B1-K1-W1)
- Demonteert componenten en leidingsystemen van koude- en/of klimaatsystemen (B1-K1-W2)
- Plaatst en monteert onderdelen in koude- en/of klimaatsystemen (B1-K1-W3)
- Legt leidingsystemen voor koude- en/of klimaatsystemen aan (B1-K1-W4)
- Rondt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen af (B1-K1-W5)
Assembleert koude- en/of klimaatsystemen (P2-K1)
- Stelt koudetechnische deelproducten samen (P2-K1-W1)
- Bepaalt in eenvoudige systemen de positie van deelproducten en de route van leidingen (P2-K1-W2)
- Beproeft en stelt eenvoudige koude- en/of klimaatsystemen in bedrijf (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Installeren (Monteur koudetechniek) (94274)
- Koude- en klimaatsystemen (23117)
- Koude- en klimaatsystemen (23223)
- Koude- en klimaatsystemen (23359)
- Monteur koude- en klimaatsystemen (25282)
- Monteur koude- en klimaatsystemen (25563)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Installeert werktuigkundige installaties (B1-K1)
- Voorbereiden van werktuigkundige installatiewerkzaamheden (B1-K1-W1)
- Demonteren en reinigen of vervangen van werktuigkundige componenten en leidingen (B1-K1-W2)
- Monteren werktuigkundige componenten in leidingsystemen van werktuigkundige installaties (B1-K1-W3)
- Aanleggen van leidingen voor de werktuigkundige installatie (B1-K1-W4)
- Controleren van de werking van de werktuigkundige installatie (B1-K1-W5)
- Afronden van de werktuigkundige installatiewerkzaamheden (B1-K1-W6)
Uitvoeren installatiewerk aan werktuigkundige installaties in de woning - en utiliteitsbouw (P1-K1)
- Oriënteren op aanleg componenten en route van leidingen voor werktuigkundige installaties (P1-K1-W1)
- Assisteren bij het instellen van componenten en installatie (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Installatietechniek (93160)
- Installatietechniek (Monteur) (93150)
- Installeren (22048)
- Installeren (Monteur werktuigkundige installaties) (94272)
- Service Installatietechniek (Onderhoudsmonteur) (92360)
- Techniek en procesindustrie (79020)
- Werktuigkundige installaties (montage) (23333)
- Werktuigkundige Installaties (Montage) (23133)
Bereidt de werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor en plaatst onderdelen (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor (B1-K1-W1)
- Demonteert componenten en leidingsystemen van koude- en/of klimaatsystemen (B1-K1-W2)
- Plaatst en monteert onderdelen in koude- en/of klimaatsystemen (B1-K1-W3)
- Legt leidingsystemen voor koude- en/of klimaatsystemen aan (B1-K1-W4)
- Rondt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen af (B1-K1-W5)
Voert service-technische werkzaamheden uit (P3-K1)
- Inspecteert en onderhoudt koude- en/of klimaatsystemen (P3-K1-W1)
- Analyseert en verhelpt storingen aan koude- en/of klimaatsystemen (P3-K1-W2)
- Stelt koude- en/of klimaatsystemen in bedrijf (P3-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Koude- en klimaatsystemen (23117)
- Koude- en klimaatsystemen (23223)
- Koude- en klimaatsystemen (23359)
- Koude- en Luchtbehandelingstechniek (Inspectiemonteur) (92312)
- Service apparatuur en installaties (22049)
- Service apparatuur en installaties 3 (Inspectiemonteur koudetechniek) (94322)
- Servicemonteur koude- en klimaatsystemen (25284)
- Servicemonteur koude- en klimaatsystemen (25562)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Voert werkzaamheden uit voor ontwerp en aanbieding (industriële) koude- en klimaatsystemen (B1-K1)
- Verzamelt ontwerpgegevens (B1-K1-W1)
- Berekent (industriële) koude- en klimaatsystemen (B1-K1-W2)
- Maakt ontwerp voor (industriële) koude- en klimaatsystemen (B1-K1-W3)
- Stelt aanbieding op (B1-K1-W4)
- Onderhoudt contact met derden (B1-K1-W5)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Engineering koude- en klimaatsystemen (23112)
- Engineering koude- en klimaatsystemen (23225)
- Engineering koude- en klimaatsystemen (23409)
- Service apparatuur en installaties (Servicetechnicus koudetechniek) (94332)
- Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen (25264)
- Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen (27023)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Ontwerpt producten of systemen (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt ontwerpgegevens (B1-K1-W1)
- Werkt ontwerpen uit (B1-K1-W2)
- Kiest (duurzame) materialen en onderdelen (B1-K1-W3)
- Maakt een kostenberekening (B1-K1-W4)
Begeleidt werk (B1-K2)
- Begeleidt het werkproces (B1-K2-W1)
- Bewaakt begroting (B1-K2-W2)
- Voert kwaliteitscontroles uit (B1-K2-W3)
Bereidt werk voor (P1-K1)
- Verzamelt en verwerkt productiegegevens (P1-K1-W1)
- Maakt een tekening(pakket) (P1-K1-W2)
- Plant mensen en middelen in (P1-K1-W3)
Levert een product, installatie en/of systeem op (P1-K2)
- Levert een product, installatie en/of systeem op (P1-K2-W1)
- Doet verbetervoorstellen voor een product, installatie en/of systeem (P1-K2-W2)
- Evalueert een opgeleverd product, installatie en/of systeem (P1-K2-W3)
- Stelt procedures op t.b.v. gebruik en onderhoud van een product, installatie of systeem (P1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Engineering (23362)
- Engineering (23371)
- Middenkader engineering (22050)
- Middenkader engineering (94420)
- Middenkader Engineering (23119)
- Middenkader engineering (Technicus) (94421)
- Middenkaderfunctionaris smart industry (25837)
- Middenkaderfunctionaris smart industry (26006)
- Smart industry (23335)
- Technicus engineering (25297)
- Technicus engineering (25898)
- Technicus middenkader WEI (91140)
- Technicus middenkader WEI (Werktuigbouwkundige constructies en machines) (91148)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sauna Drôme Putten B.V.
- Naam Sauna Drôme Putten B.V.
- Leerbedrijf ID 100332643
- KvK naam Sauna Drôme Putten B.V.
- KvK nummer 80256813
Contactpersonen (1)
-
Shelly Klomp-van Beek Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer
Leidinggevende bediening, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer