Slagerij Bakker
- Naam Slagerij Bakker
- Leerbedrijf ID 100140120
- KvK naam Bakker Uw Slager
- KvK nummer 83038817
- KvK vestigingsnummer 000013468391
- Bedrijfsindeling Winkels in vlees en vleeswaren
- Telefoon +31582123095
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Produceren en verkopen van vers vlees en vleesproducten
Slagerij Bakker
- Naam Slagerij Bakker
- Leerbedrijf ID 100140120
- KvK naam Bakker Uw Slager
- KvK nummer 83038817
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 4-9-2017
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 4-9-2017
Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit (B1-K1)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop (B1-K1-W1)
- Maakt presentatieplan van versproducten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W3)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W4)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt (B1-K2)
- Bepaalt personeelsbeleid en voert uit (B1-K2-W1)
- Werft en begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
- Stuurt medewerkers en het team aan (B1-K2-W3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K2-W4)
- Onderhoudt contacten met externen (B1-K2-W5)
Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit (B1-K3)
- Bewaakt de financiële situatie van de onderneming (B1-K3-W1)
- Bepaalt marketingbeleid en voert uit (B1-K3-W2)
- Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende vers (22249)
- Leidinggevende vers (Ondernemer vers) (95610)
- Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel) (94750)
- Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij) (92940)
- Ondernemer vers (25420)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23165)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23287)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 4-9-2017
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en) (P2-K1)
- Plant de werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Coördineert het versverwerkingsproces (P2-K1-W2)
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid (P2-K2)
- Ondersteunt bij het analyseren van de markt (P2-K2-W1)
- Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Chef slagerij (91640)
- Leidinggevende vers (Chef vers) (95600)
- Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel) (94740)
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt) (94840)
- Vakbekwaam medewerker vers (25425)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist) (91634)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager) (91633)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Slagerij Bakker
- Naam Slagerij Bakker
- Leerbedrijf ID 100140120
- KvK naam Bakker Uw Slager
- KvK nummer 83038817
Contactpersonen (1)
-
Michel Laning Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Medewerker versRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMedewerker vers, Ondernemer vers, Vakbekwaam medewerker vers, Chauffeur wegvervoer, Logistiek medewerker, Logistiek supervisor, Logistiek teamleider, Specialist transport en logistiek
Ondernemer vers, Vakbekwaam medewerker vers, Chauffeur wegvervoer, Logistiek medewerker, Logistiek supervisor, Logistiek teamleider, Specialist transport en logistiek