Snackpoint 't trefpunt zwartemeer
- Naam Snackpoint 't trefpunt zwartemeer
- Leerbedrijf ID 100165516
- KvK naam Snackbar 't Trefpunt
- KvK nummer 04053916
- KvK vestigingsnummer 000000925330
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31654963717
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Snackpoint 't Trefpunt frituurt al ruim 25 jaar patat en snacks voor Zwartemeer en de omgeving. Naast patat en snacks worden er ook verse pizza's, belegde broodjes en verschillende schotels klaar gemaakt. We zijn een gezellig familiebedrijf en werken hard om onze klanten tevreden te maken. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in de Horeca. Wij zijn aangesloten bij een franchise, namelijk snackpoint. Deze zorgt voor verschillende dingen zoals inkoopvoordelen en maandfolders. Binnen hebben wij plaats voor ongeveer 25 personen, ’s zomers staat het terras erbij. Hier hebben wij ongeveer 24 plaatsen beschikbaar. Openingstijden verschillen per seizoen maar meestal tussen 12.00 en 21.00 uur. Wij liggen aan een drukke fietsroute, het Bargerveen. Hierdoor hebben wij veel fietsende klanten die even een pauze inlassen voor een patatje/snackje. Daarnaast hebben wij een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Het feit dat we direct aan de Duitse grens zitten zorgt ervoor dat ongeveer de helft van onze klantengroep Duits spreekt/is. Wij zijn een kleinschalige onderneming, dit betekend dat wij in een klein team werken(+- 10 medewerkers). Daarnaast ligt de leeftijdscategorie van de medewerkers tussen de 15 en 20 jaar. Binnen hebben wij drie frituurpannen, een bakplaat en een pizzaoven. Daarnaast is er achter een spoelkeuken. We hebben een inloopvriezer en koelcel. Voor hebben wij een ladenkoeling, saladiere en koelvitrine. Als laatste is er een Softijs machine aanwezig. Naast frituren maken wij ook zelf verse pizza’s. Het deeg wordt bij de eigenaar thuis vers gemaakt, waarna hier porties van worden gemaakt. In de zaak worden deze, mits besteld, uitgerold en belegd met verse ingrediënten, zoals onze eigengemaakte tomatensaus. Naast pizza’s staan bijna alle normale snacks ook op onze menukaart, denk hierbij aan de frikandel, kroket of bami schijf. Daarnaast maken wij ook zelf speciale patatjes klaar. Dit zijn patatjes met een speciale topping, zoals gebakken ui en spek, of bijvoorbeeld een patat kapsalon. Ook maken wij complete menu’s/schotels; denk hierbij aan schnitzels met saus, patat, rauwkost, drinken en een softijsje. Verder hebben wij een van de nieuwste softijsmachines. Hiermee maken wij verschillende heerlijke ijsjes en milkshakes. Zoals normale softijsjes in een koekje of bakje, Sorbets, of shuffle’s(mcflurry). Qua prijsklassen zitten wij in het lagere segment, je kunt betaalbaar bij ons een complete maaltijd krijgen. Vooral als er wordt gekeken naar de prijzen in steden zijn wij vrij goedkoop. Naast afhalen en ter plaatse eten bezorgen wij ook. Hiervoor maken wij gebruik van een fiets, scooter of auto. Tegen een kleine meerprijs kan de consument zijn eten thuis laten bezorgen. Hiervoor zijn wij aangesloten bij thuisbezorgd, bezorgland en foodticket. Naast Zwartemeer doen we dit ook in 2 omliggende dorpen; Klazienaveen en Bargercompascuum. In het dorp wordt Carnaval groots gevierd. Hierbij is er een grote optocht en feesttent in het dorp. Tijdens de optocht geven wij de deelnemers allemaal een frikandel ter promotie. Bij de feesttent komt altijd een snackkar te staan, deze verzorgen wij. Hierin gebruiken wij een simpel assortiment van patat en broodjes hamburger.
- Informatie Leren & Werken Wij hopen de passie van de Horeca door te kunnen geven aan studenten. In het verleden hebben wij een aantal studenten opgeleid, een hiervan is nu manager Horeca van Aquarena in Emmen. Wij staan open voor verbeteringen en zijn altijd bereid te praten over alles. Van studenten worden de volgende werkzaamheden verwacht: Als allround snackbarmedewerker zorg je ervoor dat de bestellingen van de klanten goed verlopen. Frituren van patat en snacks, en het klaarmaken van pizza's zijn veelvoorkomende werkzaamheden. Ook het snijden van sla, ui en andere groente hoort erbij, net als het bijvullen van verpakkingen en voorraad.
Snackpoint 't trefpunt zwartemeer
- Naam Snackpoint 't trefpunt zwartemeer
- Leerbedrijf ID 100165516
- KvK naam Snackbar 't Trefpunt
- KvK nummer 04053916
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 6-3-2023
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 3 / 6-3-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 4 / 6-3-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K1)
- Assisteert bij bedrijfsontwikkeling (P3-K1-W1)
- Sluit het fastservicebedrijf af (P3-K1-W10)
- Begroot financiën (P3-K1-W2)
- Bewaakt budgetten (P3-K1-W3)
- Voert de dagadministratie uit (P3-K1-W4)
- Plant voorraadniveaus (P3-K1-W5)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K1-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K1-W7)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K1-W8)
- Rapporteert aan de manager/ondernemer (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Bedrijfsleider fastservice) (94210)
- Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager) (95431)
- Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice) (95432)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager) (90682)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager) (90683)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager) (94162)
niveau 2 / 6-3-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Snackpoint 't trefpunt zwartemeer
- Naam Snackpoint 't trefpunt zwartemeer
- Leerbedrijf ID 100165516
- KvK naam Snackbar 't Trefpunt
- KvK nummer 04053916
Contactpersonen (1)
-
Peter Luikens Contactpersoon BPV, PraktijkopleiderRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider