Streek Restaurant De Hofkaemer
- Naam Streek Restaurant De Hofkaemer
- Leerbedrijf ID 100147979
- KvK naam Streekrestaurant De Hofkaemer
- KvK nummer 17186773
- KvK vestigingsnummer 000004994191
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31497571396
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Streek Restaurant De Hofkaemer Naast een uitgebreide a la carte kaart verzorgen wij ook lunch, streek catering, bier en wijn proeverijen en High Tea''s. We werken voor 80/90% aan streek producten binnen een straal van 50 km, en we maken op eigen tijdswijze allemaal diverse gerechten.
- Informatie Leren & Werken We zijn heel sterk in het begeleiden van onze stagiairs en ze leren bij ons alle aspecten die erbij komen kijken.
- Informatie Student Klein familie bedrijf waar met enthousiasme en kennis wordt overgedragen in een prettig werkklimaat. Voor meer informatie bel ons of bekijk onze website! www.streekrestaurant.nl +31497571396
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Streek Restaurant De Hofkaemer
- Naam Streek Restaurant De Hofkaemer
- Leerbedrijf ID 100147979
- KvK naam Streekrestaurant De Hofkaemer
- KvK nummer 17186773
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Streek Restaurant De Hofkaemer
- Naam Streek Restaurant De Hofkaemer
- Leerbedrijf ID 100147979
- KvK naam Streekrestaurant De Hofkaemer
- KvK nummer 17186773
Contactpersonen (1)
-
Marnetta Braks-van Asseldonk Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Kok, Zelfstandig werkend kok
Kok, Zelfstandig werkend kok