Struisenburg Horeca
- Naam Struisenburg Horeca
- Leerbedrijf ID 100407462
- KvK naam Struisenburg Horeca B.V.
- KvK nummer 64850803
- KvK vestigingsnummer 000033633789
- Bedrijfsindeling Financiële holdings
- Telefoon +31107920005
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Als hoofdkantoor van diverse horecaconcepten in hartje Rotterdam, zijn wij het best te omschrijven in termen als; jong, dynamisch, ambitieus, energiek, flexibel, creatief, gastvrij, servicegericht en “never a dull moment”! Horeca is zeer veelzijdig, de mensen, de producten, de belevingen. Gevoelig voor trends, klimaat, economie enzovoorts, zijn wij 7 dagen per week bezig en op zoek naar totaalbelevingen voor onze gasten. Van een gezellige borrel op een zonnig terras tot evenementen met duizenden bezoekers. Hoe haal je uit het leven wat er in zit? Hoe blijven wij “on top”?
- Informatie Leren & Werken Een stage binnen ons bedrijf betekent volledig betrokken worden bij het creatieve denkproces, kansen zien, marketing onderzoek doen en als een malle wapperen met die handen om ieder boxje aan te tikken. Je leert van het begin om zelfstandig te werken onder begeleiding van professionals. Jou mening telt ook. Wij zien jou en wij horen jou.
- Informatie Student Wij werken niet specifiek met een opleidingsinstituut. Bij ons staat de leerling als individu centraal. Wat je nog niet weet, kun je leren. "This is not for pussy's!"
Struisenburg Horeca
- Naam Struisenburg Horeca
- Leerbedrijf ID 100407462
- KvK naam Struisenburg Horeca B.V.
- KvK nummer 64850803
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
niveau 4 / 23-8-2023
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verricht activiteiten voor financieel beheer (P4-K1)
- Levert managementinformatie (P4-K1-W1)
- Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging (P4-K1-W2)
- Handelt financieel-administratieve taken af (P4-K1-W3)
- Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Administrateur (90460)
- Administrateur (Bedrijfsadministrateur) (90462)
- Bedrijfsadministrateur (25138)
- Business Services (23296)
- Financieel administratieve beroepen (23065)
- Financiële beroepen (22158)
- Financiele beroepen (Bedrijfsadministrateur) (93212)
- Financiele beroepen (Salarisadministrateur) (93213)
- Junior assistent-accountant (25140)
niveau 4 / 19-2-2020
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 17-2-2021
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Struisenburg Horeca
- Naam Struisenburg Horeca
- Leerbedrijf ID 100407462
- KvK naam Struisenburg Horeca B.V.
- KvK nummer 64850803
Contactpersonen (2)
-
Tina Fernandez Ter Stege Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Business Administration & Control SpecialistRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenBusiness Administration & Control Specialist
-
Sara Schoenmakers Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Marketing & Communication SpecialistRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMarketing & Communication Specialist