The Roast Club B.V.
- Naam The Roast Club B.V.
- Leerbedrijf ID 100629630
- KvK naam The Roast Club B.V.
- KvK nummer 73052361
- KvK vestigingsnummer 000041124324
- Bedrijfsindeling Restaurants, cafetaria's e.d. en ijssalons
- Telefoon +31408434420
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving The Roast Club, een culinaire & late-night hotspot in Eindhovens mooiste straat ‘De Kleine Berg’ in hartje centrum. Bij ons kun je iedere avond terecht voor een heerlijk roast diner, bereid op de Big Green Egg. Heerlijk malse stukken vlees, goed gegrilde groenten, homemade marinades en sauzen; onze grillmasters werken vanuit hun passie en dat proef je! Naast onze kwalitatief goede en verrassende gerechten vinden wij de gezelligheid in het restaurant minstens zo belangrijk. We werken in een jong team en vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt binnen onze organisatie. We zijn ervan overtuigd dat als iemand zich fijn voelt, hij of zij het best tot zijn recht komt.
- Informatie Leren & Werken We zijn erkend leerbedrijf omdat we onze passie willen overdragen naar andere mensen. Misschien ben jij wel diegene. Er hebben al verschillende jonge studenten ons team versterkt. Van en met elkaar leren staat centraal.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
The Roast Club B.V.
- Naam The Roast Club B.V.
- Leerbedrijf ID 100629630
- KvK naam The Roast Club B.V.
- KvK nummer 73052361
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 9-3-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 9-3-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 7-2-2025
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
The Roast Club B.V.
- Naam The Roast Club B.V.
- Leerbedrijf ID 100629630
- KvK naam The Roast Club B.V.
- KvK nummer 73052361
Contactpersonen (2)
-
Tom van Brussel Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Sandy Versfeld Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken, Kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Leidinggevende keuken, Kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs