Timmers Food Creations B.V.
- Naam Timmers Food Creations B.V.
- Leerbedrijf ID 100486430
- KvK naam Timmers Food Creations B.V.
- KvK nummer 09109319
- KvK vestigingsnummer 000017188466
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen: zoutraffinage
- Telefoon +31570657716
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Timmers Food Creations B.V.
- Naam Timmers Food Creations B.V.
- Leerbedrijf ID 100486430
- KvK naam Timmers Food Creations B.V.
- KvK nummer 09109319
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 4 / 14-5-2018
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
-
Niet uitvoerbaar: Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Timmers Food Creations B.V.
- Naam Timmers Food Creations B.V.
- Leerbedrijf ID 100486430
- KvK naam Timmers Food Creations B.V.
- KvK nummer 09109319
Contactpersonen (1)
-
Jeroen Timmers Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkelingRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek
Vakexpert voeding, technologie en techniek