Tsjerkebier B.V.
- Naam Tsjerkebier B.V.
- Leerbedrijf ID 100711303
- KvK naam Tsjerkebier B.V.
- KvK nummer 70750327
- KvK vestigingsnummer 000038990806
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van bier
- Telefoon +31683550059
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Tsjerkebier B.V.
- Naam Tsjerkebier B.V.
- Leerbedrijf ID 100711303
- KvK naam Tsjerkebier B.V.
- KvK nummer 70750327
Erkenningen
Sector: Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek
niveau 3 / 14-2-2022
Bereidt analyses voor (B1-K1)
- Organiseert de werkzaamheden m.b.t. de uit te voeren technieken (B1-K1-W1)
- Controleert materiaal (B1-K1-W2)
- Bewerkt materiaal voor (B1-K1-W3)
Voert technieken uit t.b.v. de analyse en rapporteert (B1-K2)
- Voert technieken uit t.b.v. de analyse (B1-K2-W1)
- Beoordeelt en rapporteert resultaten (B1-K2-W2)
- Onderhoudt werkplek en apparatuur (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround laborant (25044)
- Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek (79030)
- Analist (22082)
- Analist (93710)
- Analisten (23030)
- Analisten (23380)
- Laboratoriummedewerker (22081)
- Laboratoriummedewerker (Allround laborant) (91730)
- Laboratoriummedewerker (Laborant) (91720)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 3 / 13-4-2023
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 13-4-2023
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Tsjerkebier B.V.
- Naam Tsjerkebier B.V.
- Leerbedrijf ID 100711303
- KvK naam Tsjerkebier B.V.
- KvK nummer 70750327
Contactpersonen (1)
-
Sipko Dotinga Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Biologisch medisch analistRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenBiologisch medisch analist, Allround laborant, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek
Allround laborant, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek