vanRijsingeningredients
- Naam vanRijsingeningredients
- Leerbedrijf ID 100396124
- KvK naam vanRijsingeningredients B.V.
- KvK nummer 34313288
- KvK vestigingsnummer 000017369754
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van fruit- en groentesap
- Telefoon +31492530400
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Het verwerken van groentes tot sap, puree of vezel. Al ruim 70 jaar verkopen en produceren wij groenten en groenteproducten. Samen met ca. 400 telers, zaaien, oogsten, verwerken en verkopen wij onze producten. We leveren industriegroenten en groente-ingrediënten voor de conserven, diepvriesmarkt en de groenteverwerkende industrie in West-Europa. We zijn een familiebedrijf, vanaf het begin telen wij groenten op vraag van onze klanten. Dat doen we nog altijd. En voor veel klanten doen we dat al lang. Voor hun volledige behoefte of ter aanvulling. Wij stemmen de teelt van onze grondstoffen af op het proces van onze klanten. Zodat de groenten die we telen, allemaal een bestemming vinden. In welke vorm dan ook; rechtstreeks van het land, gewassen en gesneden óf verwerkt tot sap, concentraat of vezel. Het gehele proces stemmen we nauwkeurig af in de keten. Ons areaal is verdeeld over Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Door onze uitgebreide database van de percelen kunnen we jaarlijks de teelten optimaal op elkaar afstemmen. We verwerken de groenten op vraag van de klant. Voor de conserven en diepvriesmarkt wassen en sorteren wij onze groenten voor we deze aan de klanten aanleveren. Voor de groenteverwerkende industrie kunnen we de producten snijden en verpakken en voor de ingrediëntenmarkt maken we de groenten tot sappen, concentraten, vezels en purees. Al onze processen zijn nauw op elkaar afgestemd, om zo alles van de groenten tot voeding te verwaarden.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
vanRijsingeningredients
- Naam vanRijsingeningredients
- Leerbedrijf ID 100396124
- KvK naam vanRijsingeningredients B.V.
- KvK nummer 34313288
Erkenningen
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 26-3-2025
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 3 / 26-3-2025
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 26-3-2025
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 26-3-2025
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
vanRijsingeningredients
- Naam vanRijsingeningredients
- Leerbedrijf ID 100396124
- KvK naam vanRijsingeningredients B.V.
- KvK nummer 34313288
Contactpersonen (1)
-
Emily van Casteren Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV