Verhage volgerlanden
- Naam Verhage volgerlanden
- Leerbedrijf ID 100726859
- KvK naam Verhage volgerlanden
- KvK nummer 84543183
- KvK vestigingsnummer 000050656287
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31614148644
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Verhage volgerlanden
- Naam Verhage volgerlanden
- Leerbedrijf ID 100726859
- KvK naam Verhage volgerlanden
- KvK nummer 84543183
Erkenningen
Sector: Media en vormgeving
Productie voorbereiden en realiseren (B1-K1)
- Plant zijn werk op basis van orderinformatie en/of werkinstructie (B1-K1-W1)
- Richt de werkplek in voor de productie (B1-K1-W2)
- Stelt de machine in en bedient deze voor en tijdens de productie (B1-K1-W3)
- Zorgt voor onderhoud van de machine (B1-K1-W4)
- Bewaakt de kwaliteit van het productieproces (B1-K1-W5)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K1-W6)
- Administreert en archiveert productiegegevens en/of bestanden (B1-K1-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Basismedewerker printmedia (95717)
- Digitaal Drukker (95718)
- Media en vormgeving (79040)
- Printmedia (22266)
- Printmedia (23097)
- Printmedia (23242)
- Printmedia (Basis finishing) (92211)
- Printmedia (Basis press & print) (92212)
- Printmedia (Basismedewerker Printmedia) (95410)
- Printmedia (Digitaal drukken) (92228)
- Printmedia 2 (92210)
- Printmedia 3 (92220)
Productie voorbereiden en realiseren (B1-K1)
- Plant zijn werk op basis van orderinformatie en/of werkinstructie (B1-K1-W1)
- Richt de werkplek in voor de productie (B1-K1-W2)
- Stelt de machine in en bedient deze voor en tijdens de productie (B1-K1-W3)
- Zorgt voor onderhoud van de machine (B1-K1-W4)
- Bewaakt de kwaliteit van het productieproces (B1-K1-W5)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K1-W6)
- Administreert en archiveert productiegegevens en/of bestanden (B1-K1-W7)
Productie organiseren en optimaliseren (P2-K1)
- Bespreekt en stemt de productie(planning) af met betrokkenen (P2-K1-W1)
- Lost technische problemen op (P2-K1-W2)
Voorbereiden digitaal drukken (P2-K2)
- Maakt bestand geschikt voor productie op betreffende machine (P2-K2-W1)
- Beheert kleurmanagement (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Digitaal Drukker (95718)
- Drukker (95719)
- Media en vormgeving (79040)
- Printmedia (22266)
- Printmedia (23097)
- Printmedia (23242)
- Printmedia (Rotatieoffset) (92223)
- Printmedia (Zeefdrukken) (92227)
- Printmedia 3 (92220)
Productie voorbereiden en realiseren (B1-K1)
- Plant zijn werk op basis van orderinformatie en/of werkinstructie (B1-K1-W1)
- Richt de werkplek in voor de productie (B1-K1-W2)
- Stelt de machine in en bedient deze voor en tijdens de productie (B1-K1-W3)
- Zorgt voor onderhoud van de machine (B1-K1-W4)
- Bewaakt de kwaliteit van het productieproces (B1-K1-W5)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K1-W6)
- Administreert en archiveert productiegegevens en/of bestanden (B1-K1-W7)
Productie organiseren en optimaliseren (P3-K1)
- Bespreekt en stemt de productie(planning) af met betrokkenen (P3-K1-W1)
- Lost technische problemen op (P3-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Media en vormgeving (79040)
- Nabewerker (95720)
- Printmedia (22266)
- Printmedia (23097)
- Printmedia (23242)
- Printmedia (Gelijmd/genaaid brocheren) (92221)
- Printmedia (Geniet brocheren) (92222)
- Printmedia (Snijden) (92224)
- Printmedia (Vellenoffset) (92225)
- Printmedia (Vouwen) (92226)
- Printmedia 3 (92220)
- Printmediatechnoloog (25210)
Sector: Horeca en bakkerij
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K1)
- Assisteert bij bedrijfsontwikkeling (P3-K1-W1)
- Sluit het fastservicebedrijf af (P3-K1-W10)
- Begroot financiën (P3-K1-W2)
- Bewaakt budgetten (P3-K1-W3)
- Voert de dagadministratie uit (P3-K1-W4)
- Plant voorraadniveaus (P3-K1-W5)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K1-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K1-W7)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K1-W8)
- Rapporteert aan de manager/ondernemer (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Bedrijfsleider fastservice) (94210)
- Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager) (95431)
- Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice) (95432)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager) (90682)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager) (90683)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager) (94162)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Verhage volgerlanden
- Naam Verhage volgerlanden
- Leerbedrijf ID 100726859
- KvK naam Verhage volgerlanden
- KvK nummer 84543183
Contactpersonen (1)
-
Miranda De Held Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Manager / ondernemer horecaRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenManager / ondernemer horeca, 1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice, Manager / bedrijfsleider fastservice, Gastheer / -vrouw
1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice, Manager / bedrijfsleider fastservice, Gastheer / -vrouw