Wat de pot schaft
- Naam Wat de pot schaft
- Leerbedrijf ID 100450092
- KvK naam Wat de pot schaft
- KvK nummer 17186267
- KvK vestigingsnummer 000013571281
- Bedrijfsindeling Eventcatering
- Telefoon +31646633206
- Bedrijfsgrootte zzp'er/1 medewerker
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Hoe mooi kan koken voor anderen zijn? Wij bereiden dagelijks met veel liefde en plezier heerlijke dagverse maaltijden voor vele klanten in Oss en de Maasdorpen. De maaltijd-bezorgservice maakt het voor iedereen mogelijk om bij ons te bestellen. Daarnaast verzorgen wij ook overheerlijke warme en koude buffetten, verzorgen wij Kook-Workshops en doen wij volledige catering voor bedrijven en particulieren.
- Informatie Leren & Werken Bij ons kom je samen te werken met de kok/eigenaar. Inge zal haar liefde voor koken met jou delen en je met name gaan leren om volledige menu's en gerechten te bereiden. Al onze gerechten bereiden wij van verse producten. Sauzen, soepen: alles bereiden wij in eigen keuken. Erg leerzaam dus! Onze ervaring met het opleiden van een kok is dat deze vele aspecten in de keuken onder de knie krijgt. Dankzij ons afwisselende menu doe je echt veel ervaring op!
- Informatie Student Wij werken samen met alle scholen met een erkende koks-opleiding!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Wat de pot schaft
- Naam Wat de pot schaft
- Leerbedrijf ID 100450092
- KvK naam Wat de pot schaft
- KvK nummer 17186267
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 14-4-2025
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 14-4-2025
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 14-4-2025
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 14-4-2025
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces uitvoeren (P1-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P1-K1-W1)
- Bedient productieapparatuur (P1-K1-W2)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding en technologie (25460)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Wat de pot schaft
- Naam Wat de pot schaft
- Leerbedrijf ID 100450092
- KvK naam Wat de pot schaft
- KvK nummer 17186267
Contactpersonen (1)
-
Ingrid Hoogendoorn Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Medewerker voeding, technologie en techniek
Kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Medewerker voeding, technologie en techniek