Nando The Italian Bistro
- Naam Nando The Italian Bistro
- Leerbedrijf ID 100627612
- KvK naam WesterVilla
- KvK nummer 72754575
- KvK vestigingsnummer 000040844579
- Bedrijfsindeling Hotel-restaurants
- Telefoon +31202184145
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving WesterVilla is de allereerste trots van BenKom Group. Opgericht eind 2019, is het ons charmante, kleinschalige boutique hotel, idyllisch gelegen aan de rand van het populaire Westerpark in Amsterdam. Oftewel: middenin het groen en toch dichtbij de gezelligheid van het centrum van de stad. Het volledig gerenoveerde pand biedt zeven hotelkamers van verschillende groottes, allemaal voorzien van moderne voorzieningen in een klassiek en sfeervol jasje. Iedere dag doen we ons best om onze gasten een prettig en ontspannen verblijf te bieden. We bieden continue gastvrijheid, handelen alle praktische zaken af met een glimlach en vragen bijvoorbeeld of de gasten een reservering willen maken in ons Italiaanse restaurant Nando. Naast hotel is WesterVilla tevens een evenementenlocatie voor zowel kleine als grote events, van bruiloften tot private dining en zakelijke events; niets is ons te gek! Sinds begin mei 2024 verwelkomt het Italiaanse bistro Nando (middenin WesterVilla) iedereen met open armen voor een overheerlijke maaltijd, waarin de passie voor de Italiaanse keuken en gastvrijheid overduidelijk voelbaar is. Opgericht door chef Fernando, beter bekend als Nando, staat ons restaurant garant voor authentieke Italiaanse gerechten en speciaal geselecteerde pasta's, waarbij pizza's bewust buiten het menu worden gelaten. Hier draait alles om eenvoud, kwaliteit en het samenbrengen van familie en vrienden in een relaxte sfeer. De kaaswiel pasta is zonder twijfel de ster van de show, een unieke culinaire ervaring die je niet wil missen! Naast een smaakvolle maaltijd, is Nando ook de perfecte plek om te ontspannen na een dag verkennen in het nabijgelegen Westerpark of de bruisende binnenstad van Amsterdam. Ons gepassioneerde team van ongeveer 20 medewerkers doet er alles aan, en haalt er veel plezier uit, om altijd hoogwaardige service aan onze gasten te bieden. Na afloop van de drukke dag, die af en toe chaotisch verloopt, maar in ieder geval nooit verveelt, bespreken zij graag de avond met elkaar na.
- Informatie Leren & Werken WesterVilla/Nando The Italian Bistro in Amsterdam is een erkend leerbedrijf waar studenten de kans krijgen om hun theoretische kennis in de praktijk toe te passen in een gezellige en dynamische omgeving. Wij bieden een unieke ervaring in de horeca, waarbij studenten de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen in een moderne en gastvrije setting. Als erkend leerbedrijf beschikken we over de juiste faciliteiten, begeleiders en werkplekken die voldoen aan de eisen van verschillende onderwijsinstellingen. Wij hebben uitgebreide ervaring met het opleiden van studenten en werken nauw samen met diverse opleidingsinstellingen om het leerproces optimaal te ondersteunen. Onze medewerkers hebben veel ervaring in de horeca en zijn gepassioneerd over het begeleiden van studenten naar hun professionele doelen. Bij WesterVilla/Nando The Italian Bistro geloven we sterk in het belang van praktijkervaring. Studenten krijgen de kans om niet alleen hun vaktechnische vaardigheden te verbeteren, maar ook hun gastgerichte houding te ontwikkelen. We bieden leerplekken in verschillende functies, van keuken tot bediening, zodat studenten een breed scala aan ervaring opdoen. Onze ervaren professionals staan altijd klaar om begeleiding te bieden en de studenten te helpen zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. De sfeer in ons restaurant is informeel maar professioneel, en we moedigen studenten aan om initiatief te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en hun eigen ideeën in te brengen. Dit maakt het leerproces bij ons niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend. Kortom, WesterVilla/Nando The Italian Bistro is een uitstekende plek om je vaardigheden aan te scherpen, ervaring op te doen en te groeien als professional in de horeca, terwijl je leert van een team van gepassioneerde en ervaren medewerkers.
Nando The Italian Bistro
- Naam Nando The Italian Bistro
- Leerbedrijf ID 100627612
- KvK naam WesterVilla
- KvK nummer 72754575
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 27-8-2019
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 4 / 27-8-2019
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 4 / 27-6-2023
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
niveau 3 / 27-8-2019
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Nando The Italian Bistro
- Naam Nando The Italian Bistro
- Leerbedrijf ID 100627612
- KvK naam WesterVilla
- KvK nummer 72754575
Contactpersonen (2)
-
Kyara Klootwijk Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Kristian Komduur Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV