Zaantheater
- Naam Zaantheater
- Leerbedrijf ID 100145360
- KvK naam Zaantheater
- KvK nummer 41232366
- KvK vestigingsnummer 000000106011
- Bedrijfsindeling Theaters en schouwburgen
- Telefoon +31756555333
- Bedrijfsgrootte 51 tot en met 100 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Het Zaantheater opende in 1998 haar deuren. Jaarlijks verzorgen wij 300 voorstellingen en 600 zakelijke evenementen. www.zaantheater.nl
- Informatie Leren & Werken We leiden koks, gastvrouwen, gastheren en technici op. Iemand kan in de organisatie eigen werkzaamheden verrichten.
-
Opleidingsgebieden
- Podium en evenementen techniek - Geluid
- Podium en evenementen techniek - Licht
- Podium en evenementen techniek - Podium & Rigging
Zaantheater
- Naam Zaantheater
- Leerbedrijf ID 100145360
- KvK naam Zaantheater
- KvK nummer 41232366
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 23-5-2018
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 23-5-2018
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 2 / 29-8-2018
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 23-5-2018
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 29-8-2018
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 23-5-2018
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Media en vormgeving
niveau 4 / 23-5-2018
Bereidt de podiumproductie technisch voor (B1-K1)
- Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport (B1-K1-W1)
- Laadt en lost apparatuur en materialen (B1-K1-W2)
- Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in (B1-K1-W3)
- Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan (B1-K1-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Levert lichtinstallatie werkend op (B1-K1-W5)
- Levert geluidsinstallatie werkend op (B1-K1-W6)
- Levert beeldinstallatie werkend op (B1-K1-W7)
- Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel (B1-K1-W8)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (B1-K2-W2)
Voert de preproductie uit (P3-K1)
- Verzamelt informatie over de podiumproductie (P3-K1-W1)
- Ontwikkelt technisch plan voor de podiumproductie (P3-K1-W2)
Regelt de techniek tijdens de podiumproductie (P3-K2)
- Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W2)
- Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W3)
- Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W4)
- Lost storingen op (P3-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Podium- en evenemententechnicus Geluid (25204)
- Podium- en evenemententechnicus Geluid (95714)
- Podium- en evenemententechnicus Licht (25205)
- Podium- en evenemententechnicus Podium & Rigging (25206)
- Podium- en evenemententechniek (22090)
- Podium- en evenemententechniek (23319)
- Podium- en evenemententechniek (93340)
- Podium- en Evenemententechniek (23096)
- Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus geluid) (93341)
niveau 3 / 23-5-2018
Bereidt de podiumproductie technisch voor (B1-K1)
- Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport (B1-K1-W1)
- Laadt en lost apparatuur en materialen (B1-K1-W2)
- Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in (B1-K1-W3)
- Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan (B1-K1-W4)
- Levert lichtinstallatie werkend op (B1-K1-W5)
- Levert geluidsinstallatie werkend op (B1-K1-W6)
- Levert beeldinstallatie werkend op (B1-K1-W7)
- Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel (B1-K1-W8)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (B1-K2-W2)
Regelt de techniek tijdens de podiumproductie (P2-K1)
- Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W1)
- Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W2)
- Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W3)
- Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W4)
- Lost storingen op (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Podium- en evenemententechnicus (25203)
- Podium- en evenemententechnicus (95713)
- Podium- en evenemententechniek (22090)
- Podium- en evenemententechniek (23319)
- Podium- en evenemententechniek (93340)
- Podium- en Evenemententechniek (23096)
- Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus) (90330)
Zaantheater
- Naam Zaantheater
- Leerbedrijf ID 100145360
- KvK naam Zaantheater
- KvK nummer 41232366
Contactpersonen (1)
-
Remy Heijkoop Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV