Restaurant de Lindenhof Leerplaats Bediening Restaurant De Lindenhof** Giethoorn
De leerling zal verschillende dag delen gaan werken, zoals ontbijt, lunch en diner.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een jonge en gedreven leerling die zin heeft om dingen te leren en gasten de avond of middag van hun leven te bezorgen. Bij De Lindenhof in Giethoorn leer je de fijne kneepjes van het vak op het gebied van gastvrijheid.
Wat biedt het bedrijf?
De Lindenhof staat Nationaal en Internationaal bekend om haar uitgesproken kwaliteit en gastvrijheid. Marjan en Martin Kruithof ** hebben een heel duidelijke ambitie: gasten in een huiselijke omgeving laten genieten van een uitmuntende service, echte gastvrijheid en een unieke ervaring aan tafel. Dagelijks wordt deze ambitie tot uitvoering gebracht in het prachtige Hotel - Restaurant waar de gast geniet van, luxe, comfort en de meest verse en prachtige producten in een unieke omgeving waar historie, cultuur en natuur samenkomen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan