Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Morille Gastheer/-vrouw, Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

De leerling werkt onder leiding van onze ervaren maƮtre-sommelier. Hij/zij wordt meegenomen in het volledige proces van de ontvangst van onze gasten, van het beheren van de voorraad tot het serveren van gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De leerling is enthousiast over zijn/haar vak en over ons bedrijf. Dit straalt hij/zij ook uit naar onze gasten. Belangrijke kwaliteiten zijn het omgaan met stress, vriendelijkheid en collegialiteit.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Morille is geopend in 2019 en werd al in 2020 opgenomen in de Michelingids. De leerling komt terecht in een klein en gezellig team van echte horecavakmensen. De ideale omgeving om passie en ervaring op te doen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder