Zelfstandig werkend kok

De Vermaekerij B.V. Smaekbaas gezocht! (Leerling zelfstandig werkend kok)

De keuken van de Vermaekerij is veelzijdig. Vanuit onze authentieke steenoven bakken we de allerlekkerste pizza’s volgens de échte Italiaanse keuken. Met alleen de beste producten en een eigen deeg dat een bereiding kent van maar liefst 80 uur. Ook bereiden we dagelijks onze eigen verse sushi, gebaseerd op de Japanse keuken. Daarnaast serveren we overheerlijke grillgerechten van de Big Green Egg. Kortom: er is voor ieder wat wils. Als leerling zelfstandig werkend kok ondersteun je ons keukenteam bij de mise en place van onze gerechten. Je maakt zelfstandig basisgerechten, denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe gerechten en het samenstellen van de menukaart. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken netjes is, de kwaliteit van onze producten goed blijft en dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Vanuit onze open keuken kunnen gasten plaatsnemen aan de chefs table en genieten van het vers bereiden van sushi en pizza door onze smaekbazen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent in staat om secuur en hygiënisch te werken - Je bent creatief en krijgt energie van het ontwikkelen van nieuwe gerechten - Je vindt het leuk om gasten te verrassen - Je bent flexibel en een echte teamplayer: samen gaan we voor een avond vol smaek & vermaek! - Je bent in staat om hard te werken wanneer het nodig is en om gezelligheid te maken zodra het kan!

Wat biedt het bedrijf?

- Je krijgt bij goed functioneren de mogelijkheid om na je opleiding intern door te groeien; - Iedere dag een vers bereide maaltijd door onze Smaekbazen; - Dé kans om shufflekoning of koningin te worden tijdens onze jaarlijkse Vermaekerij Competitie; - Je krijgt de ruimte voor je eigen inbreng en ideeën en persoonlijke ontwikkeling; - Marktconform leerling salaris; - Je komt te werken op een fantastische locatie met toffe collega’s; - In je vrije tijd zelf genieten van Smaek & Vermaek? Geen probleem! Voor al onze collega's hebben wij een speciale personeelskorting bij de Vermaekerij, de Heere van Meijel, de Zoes, Boscafé de Grens en Sloepverhuur Limburg!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder