Manager / ondernemer horeca

Capriole Coffee Café B.V. Uitdagende leerplaats bij een van de meest populaire restaurants van Den Haag met casual lunch en fine dining diner

Je wordt onderdeel van ons team dat zich richt op de gasten van Restaurant Capriole Café. We staan bekend om onze gezellige sfeer en gastvrijheid. Niet voor niets staat Capriole Café al geruime tijd in de top 5 van Tripadvisor met de beste recensies van Den Haag. Op de prachtige plek met een heerlijk terras aan de Fokkerhaven in Den Haag, serveren we overdag smaakvolle lunchgerechten in casual sfeer. In de avond kom je in Capriole Café voor een ongedwongen en culinair diner bereid met lokale en verse seizoensingrediënten. Geniet van gerechten uit de moderne Europese keuken met een verrassende twist. We serveren een chef’s menu met keuze uit vlees, vis en vegan gerechten. En natuurlijk staan we bekend om onze koffie die we zelf branden. Beleef Capriole Coffee in Capriole Café. In ons restaurant hebben we een eigen koffiebranderij. De barista’s bereiden de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten. Hoe we dat allemaal doen? Dat gaan we je leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een leergierige en gastvrije student, een echte teamplayer, met oog voor detail en creativiteit.

Wat biedt het bedrijf?

Op een verstopt plekje in de Binckhorst in Den Haag is Restaurant Capriole Café een heerlijke oase in de stad. In ons restaurant staat (smaak)beleving voorop. Ons doel is om je het gevoel te geven dat je écht een middag of avond uit bent. Het kookplezier van mij en mijn keukenteam spat van het bord en je proeft de liefde voor lekker eten. Aan het eind van de middag of avond ga je met een nog grotere glimlach naar huis, dan waarmee wij je hebben ontvangen. Wij doen bij Capriole Café ons uiterste best om duurzaam te koken en te werken. Zo maken wij voornamelijk gebruik van seizoensproducten van lokale leveranciers. Zo wordt de voedselketen een stuk korter en milieuvriendelijker. Ook kookt het keukenteam zo duurzaam mogelijk. Natuurlijk willen we zo min mogelijk voedsel weggooien en daarom wordt er zoveel mogelijk van één product verwerkt in de gerechten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder