Allround Assistant Business Services

Vakkundig Holding WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE EN LEERGIERIGE COLLEGA!

Vacature: Stage of Leerbaan VKB Groep is een jong en groeiend bedrijf actief op het gebied van vastgoed. Wij streven ernaar om onze klanten hoogwaardige diensten en service van topkwaliteit te bieden, terwijl we een dynamische en ondersteunende werkomgeving creëren voor onze medewerkers. Als groeiend bedrijf zijn we constant op zoek naar gemotiveerde individuen die hun vaardigheden willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan ons succes. Als stagiair/leerling bij VKB Groep krijg je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen binnen verschillende aspecten van ons bedrijf. Je zult worden betrokken bij diverse projecten en taken, variërend van administratieve ondersteuning tot klantinteractie en werken op projecten. Deze stage/leerbaan biedt een uitstekende kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen en te groeien binnen een stimulerende en ondersteunende omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een spin in het web. Je hebt een talent voor organiseren, structureren en planmatig te werk te gaan en ondersteunt de collega’s door je administratieve en financiële werkzaamheden. In het bijzonder heb je ervaring met facturen maken, boekhouding (Exact-Online) en het bijhouden van de financiële administratie. Je werkt graag met en voor mensen. Je vertaalt onze passie voor het ontzorgen van vastgoedeigenaren in jouw dagelijkse manier van werken. Je hecht veel belang aan samenwerken met en voor het team. · Denk en werk je op minimaal MBO niveau; · Ben je proactief, zelfstandig en flexibel; · Houd je van structuur en planning; · Heb je natuurlijk interesse in persoonlijke en professionele ontwikkeling. · Houd je van gezelligheid en een klein persoonlijk team

Wat biedt het bedrijf?

Een inspirerende werkomgeving in een jong team waar geen dag hetzelfde is. Ons kantoor is gelegen tussen de gezellige horeca in het prachtige Statenkwartier in Den Haag, op loopafstand van alle winkels en dichtbij het openbaar vervoer. Een jong en snel groeiend bedrijf dat actief is in de vastgoed sector. In het bijzonder verzorgt VKB Groep het technisch onderhoud van haar klanten wat varieert van klein onderhoud tot grootschalige renovatieprojecten. Leuke collega's! Een plek in ons team van enthousiaste professionals met alles dat daarbij hoort. Denk hierbij aan kennisdeling, informele werksfeer, sociale activiteiten en boven alles een gevoel van samen. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dit is een functie met toekomstperspectief waar je ontzettend veel kunt leren. Wij bieden de mogelijkheid tot een langere aanstelling, afhankelijk van je groei en ontwikkeling.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder