Zelfstandig werkend kok

Brasserie de Haven

Zeker weten: in de ongedwongen sfeer van Brasserie de Haven voelt u zich meteen thuis. Een unieke eetgelegenheid, op een prachtige plek aan de oevers van de Kleine Poel, met groots uitzicht op het water, de nabij gelegen eilandjes en de ‘vloot’ van Jachthaven Drijfhuis. De locatie, de entourage, de service en bediening, onze liefde voor vis en vlees, de kwaliteit van onze gerechten en onze drive om van uw bezoek een beleving te maken; die ingrediënten samen vormen de basis van het succes van Brasserie de Haven. Het restaurant is verdeeld over twee ruimtes, met plaats voor in totaal 250 gasten. Daarnaast hebben we een heerlijk groot en zonnig terras, met uitzicht op de Westeinderplassen. U kunt in onze brasserie terecht voor lunch, diner, borrel en evenementen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder