Kok

de Eendracht Alkmaar in 't IJkgebouw De Eendracht biedt een gezellige werkplek waar samenwerken centraal staat en waar je kansen krijgt om mee te groeien met het bedrijf.

Als leerling of stagiaire krijg je een 'open kijk' in onze organisatie waar je echt onderdeel van uit maakt. We begeleiden je door alle facetten van het bedrijf en geven je de kans om te ontwikkelen. Na je ervaring bij de Eendracht heb je een hele brede kennis vergaard waar je je gehele carrière op terug kunt blijven vallen

Naar wie zijn wij op zoek?

Functie-eisen: Je hebt positieve energie, je helpt anderen graag, en hard werken met veel plezier zijn voor jou geen vreemde eigenschappen. Je bent stressbestendig. Je bent gastgericht. Communicatief vaardig en sociaal ingesteld. Bovenal heb je een big smile en plezier in het gastencontact. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring. Uitkomsten; Je bent gastvrij naar zowel gast als collega. Je kan ‘upsellen’ zonder de gastvrijheid uit het oog te verliezen. Je communiceert tijdens het werk professioneel met gast, collega en leidinggevende. Je neemt verantwoordelijkheid voor de persoonlijke ontwikkeling

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je de mogelijkheid om te ontplooien in een veelzijdig en dynamisch bedrijf. De Eendracht is onderdeel van Het Horeca Kantoor, een jong, professioneel en hard groeiende hospitality organisatie met meerdere locaties in en rondom Amsterdam. We bieden een werkomgeving waar eigen initiatief beloond wordt met oneindig veel doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder