Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Bakboord Bij ons staat voorop het plezier in werk en jou zien ontwikkelen zodat jouw baan een investering in je eigen toekomst is

De student gaat alle facetten van het leren op een begeleidende leerweg doen in een jaar. Bij ons wordt je 1 op 1 begeleidt met een eigen leermeester die verantwoordelijk is voor jou overgang naar het volgende jaar of het slagen na examen. Hier binnen restaurant Bakboord vinden wij het leuk onze ervaringen te delen naar enthousiaste toppers van de toekomst....JULLIE DUS. Wij hebben er zin in

Naar wie zijn wij op zoek?

Waar een leerling aan vaardigheden moet hebben is de drive, enthousiasme en leergierig zijn. Alles valt te leren als de juiste instelling er is.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: * Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. * Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma. * Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering. * Een uitdagende baan op Fulltime of Parttime basis. * Een plezierige en vriendelijke werkomgeving.. * Realistische en flexibele werktijden en pauzes. * Een veilige werkplek en gezonde personeelsmaaltijden. * Bij toerbeurt een vrij weekend is bij ons wel bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder