Manager / ondernemer horeca

Hotel de Tabaksplant B.V. Het is geen baan van alleen maar zitten of alleen maar doen, het is alles! Dynamisch lekker veel te doen maar vooral gasten blij maken

In een klein team met grote ambities werk jij mee met alle voorkomende werkzaamheden. Ons team is zelfstandig in haar/zijn werkzaamheden dus na jouw inwerkperiode ben jij dit ook. Dynamisch en klein collegiaal team waarin de wensen van de gast centraal staan. Na de inwerkperiode werk jij zelfstandig conform de receptie shift-tijden en verzorg jij onze gasten tijdens het ontbijt, incheck, uitcheck enz. Jij maakt offertes en bevestigingen zodat de gast vooraf goed is geïnformeerd. Kortom alles doen voor de gast! Echter schoonmaak werkzaamheden horen er ook bij want een schone receptie en ontbijtzaal is ook zorgen voor de gast. Het aspect leidinggeven zit in de controle taken en het vooruit denken van de receptiewerkzaamheden. Per week is hiervoor minimaal 8 uur gereserveerd

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail, maakt het verschil in de belevenis van de gast. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is word en geschrift is natuurlijk erg belangrijk in de communicatie met onze gasten Kennis van office pakket

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een klein team dus je doet alles mee na jouw inwerkperiode. Hierdoor stellen wij jouw vaardigheden wellicht op de proef maar wij breiden door deze werkwijze ook jouw vaardigheden uit.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder