Bar Baarsch
Als leerlingkok bij Bar Baarsch leer je wat er komt kijken bij het werken in een horecakeuken en krijg je de kans om jouw keukenvaardigheden te ontwikkelen. Wij hebben een jong en hecht keukenteam dat zich actief bezig houdt met het verbeteren van de kwaliteit van ons eten. Wij maken al onze sauzen en gerechten zelf en wij kopen alleen onze basisingrediënten in. Hierdoor krijg je als leerling de kans om veel verschillende technieken te leren en leer je met veel verschillende ingrediënten werken. Als leerling bij Bar Baarsch ben je een volwaardig lid van het keukenteam en wordt je goed begeleid tijdens jouw werkperiode. Zo leer je onder andere hoe je efficiënt mise en place maakt; hoe je werkt tijdens de service; hoe je de hygiëne in de keuken op peil houdt; hoe je besteld voor een horecakeuken en hoe je effectief communiceert met jouw collega's.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit