Gespecialiseerd kok

Graphite by Peter Gast Mystery... Speak Easy restaurant Graphite by Peter Gast Amsterdam - Fine Dining

Graphite is in een SpeakEasy restaurant met 9 tafels, gemiddeld 20 couvert per avond, in een clubby, romantische setting (de muziek hard, het licht zacht). In het restaurant zijn 3 cookingstations (partie's) waar jij er een van zult bemannen. Je staat dus ín het restaurant te koken voor onze gasten. Achter jouw cookingstation maak jij een aantal gangen uit onze menu's welke je, als je daar tijd voor hebt en het durft, zelf mag serveren en toelichten aan onze gasten. Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen, de MEP van jouw parti en het bereiden van de bij jou parti behorende gerechten. Je werkt nauw samen met jouw collega's in een enthousiast, betrokken, klein en jong team. Je bent voor ons én voor onze gasten dus écht een individu!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand met een open en enthousiast karakter, met sociale vaardigheden zowel tegenover gasten als collega's. Daarnaast verwachten wij de benodigde product- en technische kennis behorende bij jouw niveau.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een dynamische werk- en leeromgeving. Naast een 4 daagse werkweek heb je 6 weken vakantie verspreid over het jaar tijdens onze vakantiesluitingen. Eventueel kunnen wij je helpen met huisvesting in Amsterdam.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder